Banџaluko i ta tvoja sela

1. samo da vas pozdravim :P

2. pozdrav i od mene :D

3. đe si zemaro, prva papučo banja luke :)

4. sad pročita amo onaj post i zaključim kako je čola pička što nije naredio obezbjeđenju da je puste...

5. ђе сте пичке, стиго пичка чолић!

6. tako je, umjesto da je rekao ajmo pičke zaštitarske razlaz, stigla majda...

7. Čoliću,
    Pišem ove redove u nadi da ćeš ih pročitati...
    Majda je od plee odvajala, ali si u Banjoj Luci uvek buket ruža imao!
    PIČKO PRODANA!

8. samo da pitam selenijum, 'oemo organizovano gledati nabijanje CRNAČKE KURČINE U ŠVAPSKI ČMAR OD STRANE DROGBE, ESIJENA I EKIPE?

9. бури
    samo da pitam selenijum, 'oemo organizovano gledati nabijanje CRNAČKE KURČINE U ŠVAPSKI ČMAR OD STRANE DROGBE, ESIJENA I EKIPE?

Nastrani čoveče, obrati pažnju da ovo i deca čitaju!

10. ako oš dođi da gledaš to u tihe noći, ako ova pička htjedne... ima da se ogrnem u peškir čelsija... to će biti znak raspoznavanja...

11. Joj Buriša, kako će da pušne tvoj Čelzi, neaš pojma :)
    Imam ja jedan drugi kafić na umu, sa većim tv-om i jedan koji izgleda ko da si upao nekome na gajbu, sa sve kaučima i tak to. Neću da velim gdje, da se ne proširi :)

12. Imam ja jedan drugi kafić na umu, sa većim tv-om i jedan koji izgleda ko da si upao nekome na gajbu, sa sve kaučima i tak to.

нешто овако, сел?
    http://oi46.tinypic.com/5a19b4.jpg

(мада ово нисам сликала у БЛ, ал' ко зна чега све има...)

13. Hahahahahhahahaha... KOJA BOLES`! Al nije to :)
    Saće ti kažem u pvt, neču da širim pa da nam ljudi zauzmu mjesto :)

14. није болес, знаш как'а је ту атмосфера
    http://oi48.tinypic.com/j088ki.jpg
    изи лајк а сандеј мооорнинг

15. Poz`tivna boles`, jebla ti sebe! :)

16. Jeste li skontali onaj debilni semafor kod Integralove zgrade, preko puta Merkatora, na Starčevici?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.