Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ja nemam volje ići dva puta u 6 dana. hogar opravdano odsutan. buri i faca nisu tu. slavko neće ako nema face na okupljanjima. ostali propali u zemlju :)
Је л' то неки твој прејак фазон, ил' ме се Слава ваистину пожелио не дај Боже :)
Иначе, враћам се кући за седмицу или две, па ћемо да правимо неко окупљање.
ma to samo 'nako rekao da opravdam čovjeka :)
edit: vidjeh ga prošle sedmice u prolazu, nije on mene skontao, bilo u brzini pa se nisam htio ni javljati.
Зна ли неко какву добру продавницу мобилних телефона у граду гдје се може узети Galaxy S2 за добру цијену и која би лова била?
Иначе, стиг'о сам кући јуче па можемо правити окупљање ових дана.
Od mog društva većina koji su kupovali tu kategoriju telefona naručivali su nešto iz Sarajeva preko neta. Valjda je tamo najjeftinije. Ima sajt univerzalno.com. Vidi tamo.
evo ti 590KM
Нов? Квалитет све ок? Колико је достава?
Novi su telefoni u pitanju. Kvalitet OK, sve normala. Ne znam te detalje oko dostave. Mislim da ili je besplatna ili je nešto simbolično. Pretraži malo po njihovom sajtu, vjerovatno piše.
Имам неке лове уштекане, стари ће само намакнути на потребну цифру. Из разлога што кад за нешто запнем ко сивоња претежно немам стрпљења, вјероватно се нећу бакћати са тим. Колико сам упућен, у граду је око 650 марака, па ћу жрвовати оних 60 разлике због нестрпљења. Теби свеједно хвала на помоћи.
Ako se budete dogovorili za neko pijančenje neka mi neko javi na mob, ima Buri moj broj, pošto su mi ukinuli internet, hoće da redovno plaćam račune, pederi jedni.
Predstojeća sedmica mi je baš nagruvana svakakvim govnima, tako da ne verujem da ću biti u mogućnosti da dođem, ali ako bi neko okupljanje bilo posle 11-og, onda sa sigurnošću možete računati i na mene.
Četvrtak, Molos, 19:00h. Ko dolazi?
eto, meni odgovara. bar na 2-3 piva da navratim :)
Pošto neću imati neta, proganjaj ljude ovda da dođu.
ti si dala prijedlog. ko hoće i može neka se javi ovdje :)
Ma kontah da rifrešuješ temu ponekad, daleko je četvrtak.
Ja se izvinjajem sto spamujem, mene samo interesuje gdje se nalazi Molos,
(ps ne brinite ja necu doci, jer ionako ne znam nikog za vuke)
Uličica preko puta hotela Krajina, pa zdesne strane.
aaa da da da, sad sam se sjetio, zahvalnica
Ima u Boski na spratu 15 % popusta na mobilne sad za gotovinsko placanje, na standu.
Garancija 1 godina.