Banџaluko i ta tvoja sela

1. Фала летећи, провјерићу то обавезно.

А у вез' окупљања, можете рачунати и на мене, ако ће од тога нешто испаст'.

2. džaba im 15% popusta kada su 30% skuplji od svih drugih u BL.

3. džaba im 15% popusta kada su 30% skuplji od svih drugih u BL.

+1 Гледао сам и ја то.
    Мој савјет, немој га куповати у БЛ.

4. telefone treba kupiti u inostranstvu i nekako izganjati povrat PDV-a.

5. Madjarska je majka za takve stvari.

6. Летећи, од ове твоје идеје ниш' не би на крају. Онај у приземљу продаје по стандардној цијени од 680, а нека жена горе на спрату за 710 :)

7. javljajte se ko dolazi u četvrtak.

8. Ја сам сигуран, ал треба видјети хоће ли бити ишта од те организације... Сад зовем бурија, недоступан је а он једини има број од селенијум. Питаћу Славка шта он конта, ваљда ће и бури бити доступан до сутра. Дакле, видјећемо шта ће се сутра издешавати, а засад ако је још ко вољан, слободно нек се најави.

9. Facafacaa
    Сад зовем бурија, недоступан је а он једини има број од селенијум. Питаћу Славка шта он конта, ваљда ће и бури бити доступан до сутра. Дакле, видјећемо шта ће се сутра издешавати, а засад ако је још ко вољан, слободно нек се најави.

ja sam u bg do 20, onda dolazim pa se vidimo... ti faco ako budeš dolazio u BG javi se, naročito ako budeš nagonio prema bogosloviji... pozdrav...

P.S. pošaljite selenijum pvt, meni je br na mts kartici :D

10. imam ja broj od selenijum, bez brige.

11. Nema mene. Palim u Srbiju dan prije no što planirah tj.u četvrtak ujutro. Jebga,će pijem sa vama za jedno mjesec i po kace vrnem :)

12. onda ćemo otkazati do daljnjeg.
    EDIT: to se ti nama svetiš jer smo mi tebe ispalili za zadnji skup :D

13. Hahahahahaahahhah... Moje krajnje namjere su otkrivene! Dodžavola!

14. i kada odemo na skupi častiću te čitavo veče ako obećaš da ćeš ukloniti taj avatar :D

15. Će onda da pijem na svoj račun! :D

16. cekajte do 20 - og da se vratimo iz matice srpske :D
    buri , faco javite ako skontate kakav skup u bg-u da naletim na pivo ako me zrna pusti :D

17. I Летећи, од ове твоје идеје ниш' не би на крају. Онај у приземљу продаје по стандардној цијени од 680, а нека жена горе на спрату за 710 :)

Ja sam gledala onako usput samo, nisam puno uporedjivala cijene, zapravo samo sam trebala da utvrdim koja je cijena sad u prodaji nekih telefona, a kupovacu u skorije vrijeme preko jednog covjeka, koji snabdijeva radnje, inace ja ga ne poznajem, vec mama mog momka radi kod njega, pa eto i on je vec nabavljao sestri preko njega povoljnije naravno puno nego u radnji. Zapela mi je za oko E6 nokia :)

18. Aj skontajte onda nesto tamo oko 20og al' da je radni dan...pa da se skupimo :)

19. Змаје, да ви'ш телефона и мађије. Набацио сам му и заштитну гуму одзада и фолију напријед. Пропаде ти пос'о, већ све имам :)
    Може онда народе окупљање око 20-ог. Договорићемо се.

20. ma ne bih zaradio na tebi ništa. nego nako bi mi bilo usput na okupljanje da ti ponesem.
    silikonska bi bila za 5, a folija za 2.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.