Bemti Kaizena i jebeni forum. Ova tema mi je ošla na 4. stranu. Moram češće da pišem. I jel bio glavni? Jeste li dizali neka avta na barske stolice? :D
Jel zna iko šta su ovi danas tj. juče odlučili u vezi onog fazona da se ne smiješ isključiti sa toplane, tipa zakono zabranjeno? Imaju samo neki niđe veze izvještaji koji ništa ne govore.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
govna
Meni pregorjevala tri puta u godinu dana
Ko piči na Demofest sutra?
dolazim ja... možda se sretnemo :)
Jebote, godinama sam na vuki, i bolio me za forumom. Tek sad kontam kol'ko je ovde gotiva. Elem, Banjalučanin, rođeni. U zdravlje :)
jeste mi živi ?
Jebe li neko ovdje ili šta?
Ima li ko živ za sutra neko pivo, gajba ili tako nešto?
e sutra nam glavni dolazi u posjetu. imal raspoloženih za pivo?
ja bi u BL!!!!
aaaaaa nisam bila mjesecima već.....
a ne stignem :((((
ko god navrati u bl neka se javi na temi.
haha joj Zmaju koliko ti NEMAŠ s kim da se družiš, pa to je bolno
iznajmiću ti ja par ovih svojih. pet drugova za odabranu, može?
pet drugova i jedna drugarica - KRUNA
lud od droge.
Bemti Kaizena i jebeni forum. Ova tema mi je ošla na 4. stranu. Moram češće da pišem. I jel bio glavni? Jeste li dizali neka avta na barske stolice? :D
banya di luka, pocetkom novembra, verovatno!
komade, dodzi se zezamo, zakaj pa ne :)
jes bio glavni. carina lik, ismijao sam se pošteno :D
HAAHAHAHAHAAH LADNO NEKO STAVIO!
http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g303192-d818984-Reviews-Zovu_ga_Kod_Ruze-Banja_Luka_Republika_Srpska.html
hahahahhahahahahha
Treba napisati rivju :D
Jel zna iko šta su ovi danas tj. juče odlučili u vezi onog fazona da se ne smiješ isključiti sa toplane, tipa zakono zabranjeno? Imaju samo neki niđe veze izvještaji koji ništa ne govore.