Bemti Kaizena i jebeni forum. Ova tema mi je ošla na 4. stranu. Moram češće da pišem. I jel bio glavni? Jeste li dizali neka avta na barske stolice? :D
Jel zna iko šta su ovi danas tj. juče odlučili u vezi onog fazona da se ne smiješ isključiti sa toplane, tipa zakono zabranjeno? Imaju samo neki niđe veze izvještaji koji ništa ne govore.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
govna
Meni pregorjevala tri puta u godinu dana
Ko piči na Demofest sutra?
dolazim ja... možda se sretnemo :)
Jebote, godinama sam na vuki, i bolio me za forumom. Tek sad kontam kol'ko je ovde gotiva. Elem, Banjalučanin, rođeni. U zdravlje :)
jeste mi živi ?
Jebe li neko ovdje ili šta?
Ima li ko živ za sutra neko pivo, gajba ili tako nešto?
e sutra nam glavni dolazi u posjetu. imal raspoloženih za pivo?
ja bi u BL!!!!
aaaaaa nisam bila mjesecima već.....
a ne stignem :((((
ko god navrati u bl neka se javi na temi.
haha joj Zmaju koliko ti NEMAŠ s kim da se družiš, pa to je bolno
iznajmiću ti ja par ovih svojih. pet drugova za odabranu, može?
pet drugova i jedna drugarica - KRUNA
lud od droge.
Bemti Kaizena i jebeni forum. Ova tema mi je ošla na 4. stranu. Moram češće da pišem. I jel bio glavni? Jeste li dizali neka avta na barske stolice? :D
banya di luka, pocetkom novembra, verovatno!
komade, dodzi se zezamo, zakaj pa ne :)
jes bio glavni. carina lik, ismijao sam se pošteno :D
HAAHAHAHAHAAH LADNO NEKO STAVIO!
http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g303192-d818984-Reviews-Zovu_ga_Kod_Ruze-Banja_Luka_Republika_Srpska.html
hahahahhahahahahha
Treba napisati rivju :D
Jel zna iko šta su ovi danas tj. juče odlučili u vezi onog fazona da se ne smiješ isključiti sa toplane, tipa zakono zabranjeno? Imaju samo neki niđe veze izvještaji koji ništa ne govore.