Banџaluko i ta tvoja sela

1. Jebemliga, ne znam što bi lik lagao (mada neam pojma ko je taj što radi u mrtvačnici), samo prenosim šta čuh večeras od dvoje različitih ljudi koji ne poznaju iste osobe.

2. dal uopšte u Doboju postoji mrtvačnica? :D
    Nije ni 17, jer taj broj kruži već danima, što odmah baca sumnju na njega.
    Rekao sam već, to će se znati kada sve ovo prođe. Narod paniči i sretan je kada im doneseš jebenu vodu, najbolje da im se tek tako saspe cifra u lice.

3. Ja se sve nešto, iskreno, bojim da prava cifra neće nikada biti objavljena...

4. Da Sele, mogu da objave koji god broj. Crno crno precrno.

5. Nakon tri dana čišćenja kod prijatelja u (Budžak 2), ovo nam je preporučeno; ono gdje zoveš privatne firme da ti čiste-preskočiti ;-)

EDIT: Brisati porculanske i metalne predmeta u vitrinama i kuhinji pomoću mješavine apotekarskog benzina i isto takvog alkohola.

6. Celtic, kako ti se zove drugar?

7. Ruse, ne otkrivam identitet, izvini.

8. Isto mi sinoć rekoše da, uprkos onome što pričaju po tv-u, nema gradskih firmi da rade dezinfekciju i sl.

9. Oke, reko da nisi mozda slucajno kod mog buraza bio xD

10. Pade mi na pamet: Da mi je znati koliko će na ljeto koštati krušna mrva po pekarama u BL. A onda: gorivo, struja, voda, prevoz itd.

11. Dakle Doboj, mrtav i jeziv grad ako se uopšte može tako nazvati. Svaki stan ima mini deponiju a smeće se ne odvozi ni upola brzo kao što bi trebalo.
    Ako planirate ići tamo treba znati sledeće:
    Od osam uveče policijski čas i svaka osoba koja se nađe na ulici bez nekog jebeno dobrog razloga dobija batine sigurno.
    Bez gomile maski ne treba ni kretati.
    Ako imate pomoć rasporediti prije dolaska u manje kese da svi dobijaju iste pakete, prioritet su sredstva za higijenu, džogeri i slične stvari.
    Počinje i drama sa komarcima pa i to nije na odmet ljudima kote se nenormalno.
    I na kraju ako do nedelje krene voz za doboj bio bi red da se okupi što više ljudi da idemo zasukati rukave malo.

12. Buraz, da nisi iskusio taj policijski čas?

13. nisam samo smo morali da odemo iz grada prije mraka, mnogo bagre krade po gradu jedino tako mogu da zavode neki red

14. Je 'l stiže pomoć u tim sjebanim krajevima? Jagledam na fejsbuku, ovi naši poslali nekoliko kamiona u Doboj i Bijeljinu. Stiže li to do naroda, zna li ko?

15. Skladisti se negde, mojim rodjacima jos nije nista stiglo, dosli nekidan i dali samo 1l vode, sramota...pa gde je pomoc jebena?

16. Ne znam stiže li, ali znam da je kleptomanija urođeni malignitet kod nas, tako da će biti šverca humanitarne pomoći. U Iranu imaju predivan način odgoja takvih ljudi: Ako neko zaradi na nečijoj muci, zakon kaže sljedeće:

Prvo, tvoja slika 7 dana visi po svim medijima, a onda kreće dernek:

1. Nijedan državljanin Irana NE SMIJE NIKADA progovoriti s tobom (djeca, žena/muž, rodbina, komšije, prijatelji, SVI!).

2. TRAJNO gubiš pravo na zdravstvenu zaštitu i zaštitu policije, dakle, svako te smije ubiti i niko ti ne smije spasiti život i zdravlje, niti te smije odvesti u bolnicu ili ti bilo kako pružiti pomoć.

3. Niko ti ne smije ponuditi smještaj, vodu ni hranu.

Iran, sjajna zemlja.

17. Чек, мени није јасно ко злоупотребљава ту помоћ. Црвени кртс? Води ли се каква евиденција о пријему и давању помоћи? Како је могуће да та помоћ заврши у продавницама...

18. O jebem ti, tačno ću povjerovati da smo se pretvorili u najveću ljudsku bagru.
    Ma u kojoj ono državi osijeku desnu šaku zbog krađe? Ja bih uzeo jebenu sikiru i sjeko redom!

19. Kupi katanu kod Kineza ;)

20. Imam tupu sikiru, 'oću da se govno pati.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.