Banџaluko i ta tvoja sela

1. Skočko reče da se pomoć dijeli, ali da je izgleda organizacija slaba ( kod Srba? NEMOGUĆE) i nešto da nemaju čim to ni da voze.

Što se evidencije tiče, upravo je potrebna zbog onih govedara koji iz dječijih ruku otmu leba. Moje selo je prikupljalo pomoć i mi smo to odvezli u CK u Prijedoru. Imali smo mi svoj spiask, sve popisano, koliko čega, sortirano sve. I dali smo im, a oni nama neki papir koji potvrđuje da je mjesna zajednica tai ta dala pomoć. toliko znam

2. Ima li ko zainteresiran da se u nedelju nađe sumenom, džonovanom i KBOooom, možda čak i Kaizenom, da pijemo i didemo na Ateist Rep?

3. Sele, ja bih išao, ali već sam dogovorio, vodim 3 žene na svirku.
    EDIT: Ove žene iz kuće, nemojte odma konstruisati koješta :-)

4. Iz kuće? Asi gejpeder.

5. Edukujem ćere na vrijeme, dok su još malene, da slušaju finu raju muzičare, a ne ove dječake u ružičastoj odjeći uz tijelo i onim Lacoste bijelim tenama što se prelivaju preko đona. Štaš sad, oš se pobit?

6. Vodi žene na Letu štuke dan ranije, u subotu, a u nedelju sajtovska družba. Taki je moj plan otprilike...

7. Jebote, izgleda da bi nas i vrijeme moglo poslužiti čitav vikend. To bi bilo čudo.

8. kaće neko iskupljanje da dojem

9. Pa eo za neđelju se zdogovaramo. Dodemo da pijemo pa na koncerat.

10. Dodemo da pijemo pa na koncerat.

da pijemo

To i planiram.

11. Nači pijenje it iz.

12. nisam neki koncertni tip pokemona, al ako bude organizovali sabor, zovite

13. Pa ko ga jebe. Napieš se i bole te kurac. Pušćiš sebi na vokmen žareta i gocija i opaaaa

14. Jok, Sele, lahkije će se uklopiti u ove što ljeti iz Švedske u zapadnu Srbiju :-)

https://www.youtube.com/watch?v=fST28Lq10Bo

15. hahahahahahaah kakav naziv pjesme bemti sve

16. Sele, to su 2 halfa sa Čaira, članovi nekadašnje banjalučke grupe Dinar, a ovo su izmiksali u Švedskoj. Ima još jedna poznatija:

https://www.youtube.com/watch?v=qn7zdf2gDEs

17. e celtic, jel imas recept za pekarski krompir, da bude ko u Burencetu, fala macxko :*

18. Atife, jebo ti macxko prvi red na sahrani ;-)
    Znaš đe su recepti, a burence ti je odmah ispod brade.

19. OZBILJNO TEBRA TREBA MI RECEPT

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.