Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Skočko reče da se pomoć dijeli, ali da je izgleda organizacija slaba ( kod Srba? NEMOGUĆE) i nešto da nemaju čim to ni da voze.
Što se evidencije tiče, upravo je potrebna zbog onih govedara koji iz dječijih ruku otmu leba. Moje selo je prikupljalo pomoć i mi smo to odvezli u CK u Prijedoru. Imali smo mi svoj spiask, sve popisano, koliko čega, sortirano sve. I dali smo im, a oni nama neki papir koji potvrđuje da je mjesna zajednica tai ta dala pomoć. toliko znam
Ima li ko zainteresiran da se u nedelju nađe sumenom, džonovanom i KBOooom, možda čak i Kaizenom, da pijemo i didemo na Ateist Rep?
Čedice?
Sele, ja bih išao, ali već sam dogovorio, vodim 3 žene na svirku.
EDIT: Ove žene iz kuće, nemojte odma konstruisati koješta :-)
Iz kuće? Asi gejpeder.
Edukujem ćere na vrijeme, dok su još malene, da slušaju finu raju muzičare, a ne ove dječake u ružičastoj odjeći uz tijelo i onim Lacoste bijelim tenama što se prelivaju preko đona. Štaš sad, oš se pobit?
Vodi žene na Letu štuke dan ranije, u subotu, a u nedelju sajtovska družba. Taki je moj plan otprilike...
Jebote, izgleda da bi nas i vrijeme moglo poslužiti čitav vikend. To bi bilo čudo.
kaće neko iskupljanje da dojem
Pa eo za neđelju se zdogovaramo. Dodemo da pijemo pa na koncerat.
To i planiram.
Nači pijenje it iz.
nisam neki koncertni tip pokemona, al ako bude organizovali sabor, zovite
Pa ko ga jebe. Napieš se i bole te kurac. Pušćiš sebi na vokmen žareta i gocija i opaaaa
Jok, Sele, lahkije će se uklopiti u ove što ljeti iz Švedske u zapadnu Srbiju :-)
https://www.youtube.com/watch?v=fST28Lq10Bo
hahahahahahaah kakav naziv pjesme bemti sve
Sele, to su 2 halfa sa Čaira, članovi nekadašnje banjalučke grupe Dinar, a ovo su izmiksali u Švedskoj. Ima još jedna poznatija:
https://www.youtube.com/watch?v=qn7zdf2gDEs
e celtic, jel imas recept za pekarski krompir, da bude ko u Burencetu, fala macxko :*
Atife, jebo ti macxko prvi red na sahrani ;-)
Znaš đe su recepti, a burence ti je odmah ispod brade.
OZBILJNO TEBRA TREBA MI RECEPT