Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
E neš bogam zakasniti više od mene, pa da si još tol'ka!
Bem li vas kašnjive, sve vas treba podaviti! NEMEŠTE SE TAKO IGRATI!
Ja poslah sms kbo-u, valjda će ga vidi. A jel ima ko broj od glavnog? Ti buriša, imaš tenorov?
ja javio tenoru, i javio glavnom na pvt, al on ne mere stići :D jebi ga, biće opet nas dosta :D
не, него фаца на почетку, да вас дочека ко господин модератор, а ја на крају, док постанете мало забавн..оћу рећ опијенији :)
а и живим најдаље :П
е да. и онај који се прошли пут крио тамо иза жбуња у молосу, нек овај пут слободно приђе и попије коју с нами. па не уједамо ваљда.
Jadna Luli, dok sa svog brda siđe...Seljanko jedna!
Vala baš, a ne da spopadate ljude po festivalima i raspitujete se jesi li ti taj i onda bježite u mrak.
Ко? Тенор ил' главни? :)
Glavni, evo i ja sade zborim sa Tenorom. Doći će, ali će i on kasniti. SLAVKO I LULI OMAĐIJALI NAROD DA KASNI!
Боли нас курац, има да се разбијемо док дођу остали и нај да луђи будемо.
е фала богу да и ви једном луди будете. БОГ МЕ ПОГЛЕДО!
Oš ludi da bidnemo? E naebala si! Sutra će u Kurajberu da budeš razotkrivena!
ХАхахахахаха, је л' се ово стварно десило? :Д
Има ли неко од вас информацију да ли постоји објекат у Србији у коме се може купити Нектар?
Potvrđujem! U 19:30 u MolEsu!
Vidimo se
па гле, у молосу смо само сумњали, али онда су нам нека дешавања на шеховима то и потврдила. тако да... понављам позив за сто. с људ'ма. а не ко неки штакор у жбуњу.
`Ogare, nadam se da znaš Facu, a i on tebe, jer ja neam pojma kak ti izgledaš :)
ŠTAKORI DISPLIVAJU!
Ja sam godinama tražila, ali ne nađoh. Bilo je u Srem. Mitr. nekada daaaaavno u nekom diskuntu, al sumnjam dima sad.
Sele, znamo se mi iz Delte... Nekada davno.
E jebga, misliš da ću te skontati :) Daj bači neku sliku.
Личи на мене, само ја мало љепши.
Samo ja malo zgodniji.