Banџaluko i ta tvoja sela

1. svi na broju. bilo mi je skroz fino ljubim vas u dupe. kako ode na kraju?

2. Vala baš, kako li se ti dovuče ćiku?

3. I jesi li vikao telefon, možda ga je neko uključio?

4. dovučem se do incela pa vozom kući znate kakav sam bio kada mi kondukter nije želio uzeti marku za prevoz :Dc

5. nema telefona ni u priči vjerujem da je upao u ono blato i tužan sam :((

6. Al da i ti i Isidora istovremeno izgubite telefone... Al ajd, ona je bar svoj našla.

7. Zamalo prećerah s jelenom, upao bih juče ujutro na posao ko srndać, a pošto radim sa maaaalim bebama, ne smijem biti mrtav i beo, nego kao uzoran građanin, rumenijeh obraza i vedre čelenke.

8. Deste Banjalucani, kako 'e?

9. Đesi, Slatinisto?

10. Eo, borba za opstanak :D

11. Ruse, kake su muke osvojile, jebemu večeru nepodgrijanu?

12. Ma nisu muke, tako e realno :D

13. daje on intervju i govori o tome zašto je i kaže
    - zna se da sam smjenjen zbog nekih stvari koje nemaju veze sa razlozima koji su mi saopšteni, mislim, svako ko zna sabrati devet i šest zna o čemu govorim

14. powered by

Mediji su ranije objavili da je ministar zdravlja RS Dragan Bogdanić prošle sedmice zahtijevao od Vlade da smijeni Račića, direktora KBC Banjaluka, jer odbija da potpiše Ugovor o izgradnji centralnog hola i završetka Južnog krila Kliničkog centra Banjaluka. Bogdanić, navodno, već mjesecima vrši pritisak na Račića da potpiše Ugovor sa firmom „Lindner Beograd i Lindner Arnstorf“ iz Njemačke. Račić je to odbijao jer bi ugovorom RS bila oštećena za najmanje pet miliona KM.

http://www.istinito.com/index.php/aktuelno/item/21594-smijenjen-direktor-klinickog-centra-banjaluka-dusko-racic.html

15. a ja sam napisao devet i šest jer je tako rekao, izgleda je cijena porasla na 15 milki

16. Pa, sad će nabavke i troškovi ići malo drugačije, jer je od danas Goran Talić (direktor Zotovića) savjetnik ministra za Klinički Centar, a s njim se nikako ne treba svađati kad je organizacija posla u pitanju. Samo da Slavko Manojlović ne bude direktor, prodaće nas ciganima za marku.

17. ova ovdje politika (a možda je tako i u globalu, ne znam) je jako prosta - na njegovo mjesto će doći neko ko je ''poslušan''

18. Ma, neka se mijenjaju kako hoće, samo neka mi daju pare svakog mjeseca. Ništa više od toga ne tražim.

19. Koje će ludilo biti večeras na Kastelu, spremajte se... URBAN!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.