Banџaluko i ta tvoja sela

1. Medvjediću, kako moš slušati Urbanog? Zamisli, udaš se za takvog, jednog dana se budite ujutro, Sunce, ptičice, on kihne, pola sline ode na tebe, pola ostane na onom pirsingu što ima u u nosu.

2. Heroin fest necu ni na snimcima da gledam....

3. Koji heroin fest, Ruse? Bebi Dol, Massimo Savić, Madam Piano, pohovani Bajaga, Gile iz Orgazma, sveto trojstvo: Kojo-Bjelogrlić-Kolja Pejaković, to je heroin, ne zezaj sitnu raju. Urban je inače defektan, nije to samo od dopa, znam dobro. Pozdrav Slatini tamo u visine.

4. Heroin fest zbog, publike, ne zbog pevaca...

5. Ona raja nema para za žuto smeće, skup je to sport. A ono što ti misliš da je dop, to je alkohol uz malo tabletica (jebi ga, ima svakakvih demona u ljudima). I ljut sam što nisi otpozdravio.

6. 95% mase su sotone, sve treba svetom vodicom prskati...

7. Ja isto mislim, ali ne samo za tu publiku, nego za narod u cjelini. Narod je naš jedini i najveći seljak.

8. Ruse, ne zaprašuju nas drogom iz vazduha.
    Mada sigurniji si u čekaonici. :)

9. Siguran sam ja i medj drozerasima.

10. Jebote, ova tema na sajtu postoji...pa ono od kada sam i ja ovde i reko aj da uđem da vidim koliko stranica ima....tol'ke godine.....121 strana samo...koje ste lenje Bosančine...

BUREK MOŽE DA BUDE I SA PEČURKAMA!

11. ALO BRE!!!!

BUREK JE SAMO SA MESOM!

12. Samo sam teo da proverim jeste živi...121 stranica :)

13. Poznati smo ko usporen narod, polako, 121 po 121, 10121....

14. Johnny, moderatoru jedan, kakvo je to vrijeđanje esencijalnih prava bureka? Štaš naovoj temi? Jel znaš ti ko sam ja, a?
    P.S. Ovo zadnje me uvijek nekako podsjeća na 93-ću, ono-Kristijan, Darko Ašanin i slični.

15. Ima u Bijeljini burek s kupusom, kao i burek-pica s palačinkama

16. U Bijeljini najviše ima ljudi-kupusara. Zajebali ste i Škote i Piroćance i Sotonu koliko ste škrti.

17. Mrmci jedni pijani i mamurni i trijezni... Pošto ću ove jeseni na fakultet u veliki grad, zanimaju me cijene gradskog autobusa. Obavještajni podatci kojima raspolažem su u najmanju ruku upitni, a vozao se gradskim po Bandža Luci nisam, no samo nožnim pogonom. Pa de, recite, kažite, cijenim informacije.
    Divni ste unaprijed.

18. Ko banjaluka velika pa ti treba cijena prevoza. Gdje ćeš obitavati?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.