selenijum
Ma traže konobaricu, samo prva smjena. Na slikama izgleda ok, al me interesuje jel neko bio tamo...
Bio sam ja nekoliko puta i kafana se čini sasvim pristojno.
Moraćeš se verovatno malo baktati sa slot aparatima ali nema ih puno (možda nekih 10-ak maksimalno).
Nije frekventan lokal, pogotovo u prvoj smeni, tako da ne verujem da možeš računati na neki velik bakšiš.
Dupli sam od Kurda.pozz
Ево да потврдим с оригиналног да ми је то дупли.
Evo i sa duplog.
Ma traže konobaricu, samo prva smjena. Na slikama izgleda ok, al me interesuje jel neko bio tamo...
Bio sam ja nekoliko puta i kafana se čini sasvim pristojno.
Moraćeš se verovatno malo baktati sa slot aparatima ali nema ih puno (možda nekih 10-ak maksimalno).
Nije frekventan lokal, pogotovo u prvoj smeni, tako da ne verujem da možeš računati na neki velik bakšiš.
Samo za prvu smjenu i traže konobaricu, al nešto previsoka plata jebemusve... Zato i pitam zna li iko išta.
Ja se mogu malo raspitati ko je vlasnik te kafane, pa ti reći neko svoje mišljenje...
Ako nešto budem saznao, javiću ti na pvt
Aj raspitaj se, matere ti. Mislim uslovi izgledaju previše dobro da bi sve bilo normala.
Fala :*
Faco/Ruse, hvala vam obojici što ste potvrdili da ste jedno ;-)
Nista, uvek :*
Nijesam ja iz Bijeljinu. Otkako ima linija Bosna Ekspresova Beograd-Šamac preko 'rvacke, Bijeljinu nisam vidio već četr' 'dine
Ja sam Rus jebote, šta pričate vi?
Sele moja, Ruse moj, neš dobro proći na Laušu.
Će dovedem Putina.
A jos kockarski kafic, ne bi ja zalazio u njega...
Da pozovem sve sektaše na malo kvalitetne muzike i zabave, 9 avgust u Senatu ludilo je totalno pa ko može neka odvoji petaka i dobre volje za zajebanciju. Vidimo se...
https://www.facebook.com/events/752598391471170/?ref=notif¬if_t=plan_admin_added
Znam, kbo, bio sam s gazdom u četvrtak kad je termin koncerta potvrđen. Cipele su obavezne, da ne kontate da je zajebancija.
kako u četvrtak kada smo sinoć dogovarali sve oko svirke :D
a ako bude raja dobra možda ćemo djeliti cipele na ulazu :D
Kako onda ja za tu priču znam već 5 dana :-D
Upomoć, riknuo stari katodni Grundigov TV, nema popravke. Đe uzeti neki tv da valja? Prijedlozi, lična iskustva, neću da trošim puno love.
Os polovan il nov?
Do koliko kesa?