Banџaluko i ta tvoja sela

1. U Dubici sranje po selima. Poplavila Mlječanica.

2. Медокс која је ово улица?

3. Šta ima u Starčevici da plavi?
    Slije se sve sa brda na ono dva sa dva što ima ravno prije Vrbasa.

4. Kiša, a zapušena kanalizacija ne može da primi ovoliko vode. Kad je pljuštalo kao nikad do sad.
    http://www.6yka.com/novost/61448/najnovije-informacije-dio-starcevice-poplavljen-foto
    Koste Jarića, Riho.

5. Pa Koste Jarića je pola Starčevice čini mi se. Je l' ta ulica ide gore uzbrdo?

6. Meni je poznata, da to nije ona ulica kad se od Alibabe ide prema Šehovima?

7. U Dubici vanredno stanje.

8. U okolini Dubice se povlači voda.
    Dodo, sad možeš doći da se slikaš.

9. @ Medvjedić & Dub: Ulica Koste Jarića je kad skreneš kod Rebrovačkog groblja desno na Starčevicu, pa prva lijevo, ide skroz gore na Veseli Brijeg. Ulica prema Šehovima je Put Banjalučkog Odreda. Dakle, đeođrafija grada vam je slaba strana.

10. Selenijum,
    Pročitaj PVT!

11. Za vikend Crvena Jabuka u BL???

12. Četvrtak 14.08.

19:30 - POST SCRIPTUM
    21:15 - RAMBO AMADEUS
    23:15 - DEJAN PETROVIĆ BIG BEND
    01:15 - St.LOUIS BEND
    3:15 - AIFEL

Petak 15.08.

19:30 - EVOLUTION
    20:30 - SUNRISE
    21:30 - ĐORĐE DAVID & DEATH SAW
    22:45 - CRVENA JABUKA
    01:00 - YU GRUPA
    03:15 - AIFEL

Subota 16.08.

19:30 - THE LAST LOCATION
    20:30 - STEEL SHADOWS
    21:15 - OSVAJAČI
    23:00 - DIVLJE JAGODE
    01:30 - ELEMENTAL
    03:15 - AIFEL

https://www.facebook.com/banjaluckidanipiva

13. Хахах, Пиц слуша Црвену јабуку, знао сам!

14. ooooo, fala medjede, nisam znao da je to, samo sam nacuo nesto, kontao sam da je solo koncert jab'ke..

15. Sutra ja i tri žemske idemo na Ramba i St. Louis Bend (Bend Luisovog sina Marka). Ovo ostalo nije za mene, urbanog pemzjonera.

16. Kod mene došlo do predomišljanja. Ja & 3 žene idemo u Senat, večeras vinyl night. Ako stignem/ako ne bude kiše, možda odem na Kastel.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.