Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Eee al da je narodnjački festival živeo bi dugo, duuugo...
Kao što i živi. Živio Oskar popularnosti, heljea!
E jebi ga Eklipso, prosra se baš. Da su ne znam kakve alapače, svaka im čast na ovom do sad...Nema više keša, i jebi ga. U gornjem postu profulah, ne DFK, nego Džezluk u subotu, KAYZERTANZ TRIO. Biće već od sledeće godine nešto slično umjesto Demofesta, samo šteta je, ovo mogla biti fina tradicija...
Ahah, baš slični objekti. :)
Ae, imamo još uvijek Neofest. Jeij.
Nem pojma Luli, bio samo jednom u DFK-u, na Rundeku jesenas, ovo sam pogrešno skonto buraza.
LJUDIIII, JE LI BILO KAKVE PIJANKE U ZADNJE VRIJEME?
Svak' pije za sebe izgleda Buriša. Mene intrigira predstojeći Kočićev zbor...Tamo je garant opasno muško druženje.
e jbg, znam te zene, tuke su sve i jedna, i slusaju jednu klinku koja se rodila za oskar popularnosti a ne za DF, svaka cast na ideji i organizaciji ali da su to radile kako treba zivio bi jos DF
e jbt, kad ja moram doći iz mičigena da pokrenem pijanku... ljudi ako je neko za pivu nek se upiše ispod pa da se organizujemo sledeće sedmice...
e pazite ovako...
ja i Faca u srijedu u 20 časova idemo na pivu kod Ruže, pa ako neko hoće da nam se pridruži, može slobodno...
Kako formalno. :))
slušaj ti mala, ti da si došla obavezno... kakvo je to okupljanje, a nema jedinog moderatora...
i mojne ti meni tu o formalnosti, da sam napis'o u 8 naš'o bi se neko da sere kako ne može tako rano ustati...
nego, vi koji imate broj mogli bi zvati i yomu, a ja ću KBO!-a...
ČEk da citiram jednog kolegu:
и буде мy плаћено пиће
:))
dobro sad, ko će častiti o tome ćemo poslije... samo si ti realno zaposlena na vukajliji i primaš platu... jest da je 200 džindži, ali su bar tvoje...
moram ovo osvježiti da ne bude nismo vidjeli...
e da, NEMOJTE KASNITI... neće biti mjesta kod Ruže...
odmamurao i spreman za nove poduhvate , viđamo se u 20 :D
to zemo...
e luli, imaš li nečiji broj, da provjeriš jesmo li kod ruže poslije 11?
vjerovatno ćemo biti, ali opet za svaki slučaj...
ima li ko selenijum na fejsu?
koj vam kurac, u 12 skoro nikg nie bilo tamo. a ako to jeste bili vui, onda jebiga, dobro da nisam doššla. :)
nasli ste da pijete dan nakon sto sam ja otisla i Bosne :))
Нисмо. Цугали нас двојица, Славко само налетио, кад је отиш'о приштекали се неким требама и отишли већ око десетке. Лагана цуга, како је и планирано. Јебига :)