Ma samo navodim primjer jedna naše komercijalne rok grupe koju će doći da sluša i Zaga zbrda, u Bn je bilo 30 000 ljudi kad je bila Čorba, nek je 15 000 platilo ulaznice, ali samo ulaznice bez da je popilo ijedno pivo, to je 30 000 maraka.
Plus dođe Jelen pivo i kaže "dajemo 50 000 KM ako se izbaci Lav pivo iz ponude" (možda je cifra manja ili veća). Tako se to radi samo što to malo ljudi zna.
pa ako ne računaš ova okolna sela na manjači i tako to, nije nikako za ovih skoro 5 godina otkad sam ja u BL :) za ranije se nisam raspitivao, imao sam ga u MG 5 puta godišnje, što je bilo sasvim dovoljno :)
a šta, ti kao ne bi išla gledati Baju? ma pola vas iz džeza bi dolazilo samo tako :))
e jebiga možda jeste na vukajliji postalo popjularno da se busa u prsa bajom, jandrom i drugima, ali evo ja rizikujem čak i svoje modovsko mjesto i kažem:
ne, ne bih.
oukej, izgleda dakle da će demofesta ipak biti i ove godine; grad dao dio para, vlada isto, da li su upalile one peticije ili samo činjenica da je predizborna godina - nevažno. vidimo se na kastelu :)
Što bi rekao bilo koji ministar iz stare dodikove garde:
Mislim da politička situacija još nije sazrela za raspravu o tim problemima. Ono što nama predstoji u narednom periodu jeste očuvanje institucija Republike Srpske i zalaganje pred međunarodnim relevantnim institucijama za očuvanje Dejtonskog sporazuma koji garantuje očuvanje ustavnog poretka.
ma jebo čorbu, remac, koj će mi on? a 6000 evra za matoru drtinu? idi... :)
neofest, kao prošle godine?
zašto misliš da neće biti? mislim, ne kažem ja da će biti, ali nije nemoguće.
Ma samo navodim primjer jedna naše komercijalne rok grupe koju će doći da sluša i Zaga zbrda, u Bn je bilo 30 000 ljudi kad je bila Čorba, nek je 15 000 platilo ulaznice, ali samo ulaznice bez da je popilo ijedno pivo, to je 30 000 maraka.
Plus dođe Jelen pivo i kaže "dajemo 50 000 KM ako se izbaci Lav pivo iz ponude" (možda je cifra manja ili veća). Tako se to radi samo što to malo ljudi zna.
ali ja neću da dođe zaga zbrda! :(
NIŠTA OD PIVE I SOKIĆA??? KO VAS ŠIŠA, ODO JA U MRKONJIĆ ROKATI...
ne kapsuj na temi ovoj!
i ne prijeti nam! :)
HAHAHAHHAHA...
kad volim sve što je zabranjeno... :) e i jebo vas demofest, pravo pita nje je što u BL nikad nije baja došao? čime ste vi zaslužili takvu kaznu?
stvarno nije nikad?
ja ne vjerujem, ali ako mi dokažeš, počeću da vjerujem u boga. :)
pa ako ne računaš ova okolna sela na manjači i tako to, nije nikako za ovih skoro 5 godina otkad sam ja u BL :) za ranije se nisam raspitivao, imao sam ga u MG 5 puta godišnje, što je bilo sasvim dovoljno :)
a šta, ti kao ne bi išla gledati Baju? ma pola vas iz džeza bi dolazilo samo tako :))
e jebiga možda jeste na vukajliji postalo popjularno da se busa u prsa bajom, jandrom i drugima, ali evo ja rizikujem čak i svoje modovsko mjesto i kažem:
ne, ne bih.
:)
hahahah, bićeš razmodovana... čim danakan kupi sajt olololo a onda mi dolazimo sa novim pravilima
ko ne voli BAJICU, ne mere ni posterisati...
nego je l ti često marširaš preko venecije, kao da sam te vidio nekidan, al me bio blam javiti se, reko da se ne provali???
ih, dankan da me razmoduje, pff.. :)
a mogla sam preko venecije da marširam samo 16. 2, u skorije vrijeme, tj. ove godine. :)
onda nije to, ovo je bilo u sred onog snijega, dobro je... zamoto se neko i meni se učini tvoja faca i otprilike iste visine, pa reko da nisi ti...
jok ja, ja se ne umotavam :)
ajd' da ti vjerujem.... :)
oukej, izgleda dakle da će demofesta ipak biti i ove godine; grad dao dio para, vlada isto, da li su upalile one peticije ili samo činjenica da je predizborna godina - nevažno. vidimo se na kastelu :)
Predizborna je godina....
kao što rekoh - nevažno. misliš da ne bi pobijedili ovi koji će svakako pobijediti, da nisu dali tu SIĆU za DF? :)
Što bi rekao bilo koji ministar iz stare dodikove garde:
Mislim da politička situacija još nije sazrela za raspravu o tim problemima. Ono što nama predstoji u narednom periodu jeste očuvanje institucija Republike Srpske i zalaganje pred međunarodnim relevantnim institucijama za očuvanje Dejtonskog sporazuma koji garantuje očuvanje ustavnog poretka.
tako nekako. samo još da proglasimo demofest "institucijom republike srpske" i mirni smo :)