U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ja ne ćivoim u suboticoi al sam bio tamop jedom vili više puta
gamby si na palinko il na biri:)
Ja volem Subaju.
Каква бре "Липа", да тек видиш какав бурек има "Спартак"... :)
Moguće, meni se lično više sviđa burek iz neke male pekare koja je bila na ćošku moje ulice, zaboravio sam kako se zove. Ali u 4 ujutro, kad idem kući, jedino što mi je usput a da je otvoreno je Lipa, tako da sam emotivno vezan za nju.
E, ne znam ko reče, ali burek samo u Bosni.
A u Subaji, Stara picerija ako hoćete da ištete (jedete) štogod. XD
Onaj u Bosni jeste pravi, ali meni je ovaj bolji
Мислим да смо довољно написали о пекарама и фест фуд "ресторанима". -.-
ajd' da predjemo na pivo
Rinsvild bre kad je šiptar znao napraviti burek? Kakav Spartak, tamo sam videla da prodaju puding po 7 dana star! Ko još puding prodaje u buregdžinici jebote? Odveo me drug, gledam ga je l' puk'o, vidim pijan nije...užas.
Ćevabdžinica Vuk je bila najbolja, ali zatvoriše ljudi;(
Kakav Šiptar?
Pa ko drži Spartak? Nemoj da odgovor bude Goranac, bolje bi ti bilo.
Je l mi pričamo o Petofi Šandora ulici?
Saki je pričao o Spartaku, ja tamo nikad nisam bio. Ne znam ni gde je.
Ja misim da to i ne radi više.
I Simeksov alkohol je najgori na planeti. Posle Prezidentovog;)
Jel ti ono za puding ozbiljno ili se zajebavaš?!
Majke mi...Ima tome godina ali stajao puding u sve zdelicama mrtav ozbiljan u nameri da ga neko pojede. Ne verujem da je iko.
E onda mi je drago što nikad nisam bio tamo.
Шта каките за пудинг, ја сам га појео, као и читава екипа из хитне поред. :)
Ma sladoled u Pelivanu je keva, baba mi zivi u Subotici i svaki put kad odem, idem tamo na sladoled, a posto mi je mama zivela u Subotici u mladosti i zna ove iz Pelivana, onda dobijem nekad i besplatno :D
Пеливан је кева! :)