Zamisli, po toj tvojoj računici ja bih odavno trebalo da mirišem cveće odozdo. Jedem samo ribu, čak 5 puta nedeljno, a piletinu 3-4 puta mesečno. Ova ostala mesa možda 3 puta godišnje u sarmi ili na nekoj slavi čisto reda radi.
О јебо матер... Не кажем да ћеш да умреш ако не једеш месо... Па и они монаси што живе по строгом посту не умиру (мада вероватно њима пада мана са неба...). Ствар је у количини хране која је потреба да се једе да би тело нормално фунционисало, као и добар баланс унете хране ако не једеш месо. Исто тако и врста хране коју уносиш утиче на метаболизам. А што бих ја малтретирао тело да синтетише неке аминокиселне ко ненормално када могу да унесем сасвим довољну пропорцију свега што ми треба тако што ћу појести шницлу. И ја задовољан и тело ради на стендбају.
У мојој кући се за сваки оброк крка месо. Али сваки. Осим кад кева спрема само за мене. Или, наравно, кад ја спремам за себе. Дотеру, можемо да се мењамо опуштено за недељни ручак, ја бих ионако могла да живим само на пиринчу и јогурту :)
Рипли, ожени ме.
@En_Dotter Jel ti kad pišeš velikim slovima onda vičeš?
Ma ljudi opušteno, nek svako jede šta mu prija, ovo je u stvari bezveze razlog za ovolike rasprave.
Bolje otvoriti temu plavuše, crnke ili crvenokose i zašto.
Odoh ja da iskokam kokice za večeru i da zalijem jednim ladnim alkoholnim napitkom na bazi hmelja :)))
EDIT: Riba nije toksična ako se jede 5 puta nedeljno, verujte mi, živa sam i veoma zdrava!
Kizo, to sto ce biti i dalje ubijeno ne znaci da ja treba da pojedem to, zar ne? Sutra ce srpski mesozder otici u "egzoticniju" zemlju i ponudice ga kobasicama od mrtvog psa pa ce moci da odbije, zar ne? Imace izbor.
Jebote, dok ispravim Riplijev mogla sam i sama to da napisem!
О јебо матер... Не кажем да ћеш да умреш ако не једеш месо... Па и они монаси што живе по строгом посту не умиру (мада вероватно њима пада мана са неба...). Ствар је у количини хране која је потреба да се једе да би тело нормално фунционисало, као и добар баланс унете хране ако не једеш месо. Исто тако и врста хране коју уносиш утиче на метаболизам. А што бих ја малтретирао тело да синтетише неке аминокиселне ко ненормално када могу да унесем сасвим довољну пропорцију свега што ми треба тако што ћу појести шницлу. И ја задовољан и тело ради на стендбају.
Svežu šargarepicu volim da glođem, mada to ne radim često. Brokoli nem pojma šta je, iako čujem za to često. Zelena salata može, uz neko meso. :)
To na kraju što hasaju Frodo i Sem stvarno nemam pojma kako izgleda. :))
A da ti ipak nećeš malo slannce? :)
У мојој кући се за сваки оброк крка месо. Али сваки. Осим кад кева спрема само за мене. Или, наравно, кад ја спремам за себе. Дотеру, можемо да се мењамо опуштено за недељни ручак, ја бих ионако могла да живим само на пиринчу и јогурту :)
Рипли, ожени ме.
Потписујем.
razumijem donekle vegetarijance (donekle) koji ne jedu meso radi zdravlja. Ali šta mijenjaju oni koji to rade iz uvjerenja?
Ja ću da te ženim. I da te m'ršnem u kujnu, gde ti je i mesto. Pa, da kuvaš do mile volje :PPP
Jok, bas naprotiv- vegeterijanci i vegani U PROSEKU zive duze jer manje razboljevaju od nekih bolesti.
Vi se venčavajte, a ja ću da vas usvojim.
Evo brokolija Tlumbac,
http://www.smamuhiyogya.org/projects/D2D09/group14/Image/DTD/brokoli/brokoli%204.jpg
Причали смо о томе и ти и ја и на теми, АЛИ НЕ МОЖЕШ ИСХРАНУ УЗИМАТИ КАО ЈЕДИНИ АРГУМЕНТ ЗА РАЗБОЉЕВАЊЕ!
Злочеста, а да ли једеш мед?
едит:
Ja ću da te ženim. I da te m'ršnem u kujnu, gde ti je i mesto. Pa, da kuvaš do mile volje :PPP
Јес, куваћу планове како да ти загорчам живот, а за почетак - кафу :))
Sebe? Zasto bih morala da menjam ceo svet? Dovoljno mi je sto to radim zbog sebe.
Milice, ne.
Cero, ne budi zlocesta, naglasila sam U PROSEKU.
5 puta nedeljno ribu??? Zar nije ona toksična u tolikim količinama?
Ali životinje će idalje biti ubijane.
хаахххаахахахахахх
Ali životinje će idalje biti ubijane.
Али вегетеријанац неће бити део тога :) Мислим, не знам зашто се трудите да схватите ту емоцију, стварно.
:жени се Милицом и припрема се да запроси Злочесту пуфницу, иде до града да нађе wedding rings, бигамиста јебига:
@En_Dotter Jel ti kad pišeš velikim slovima onda vičeš?
Ma ljudi opušteno, nek svako jede šta mu prija, ovo je u stvari bezveze razlog za ovolike rasprave.
Bolje otvoriti temu plavuše, crnke ili crvenokose i zašto.
Odoh ja da iskokam kokice za večeru i da zalijem jednim ladnim alkoholnim napitkom na bazi hmelja :)))
EDIT: Riba nije toksična ako se jede 5 puta nedeljno, verujte mi, živa sam i veoma zdrava!
Kizo, to sto ce biti i dalje ubijeno ne znaci da ja treba da pojedem to, zar ne? Sutra ce srpski mesozder otici u "egzoticniju" zemlju i ponudice ga kobasicama od mrtvog psa pa ce moci da odbije, zar ne? Imace izbor.
Natnat, aaaaa viđ'o sam to, izgleda mi kao spanać, grašak i ostala boranija. Bljak.
Hvala za pikčr.
Zločesta, hoćeš ti da ti đedo nascka malo slannce?