Vegetarijanci

1. Znači vegetarijancu je samo stalo do čiste savjesti? A životinje ko jebe?

2. Али вегетеријанац неће бити део тога :) Мислим, не знам зашто се трудите да схватите ту емоцију, стварно.

И слон је вегетаријанац па убије лава кад га џарне. Као и они биволи и остала вегетаријанска животињска жгадија. Тако да и вегетаријанци убивају.

3. Da, vegeterijanci takodje ubijaju. Zgaze insekta kada ga ne vide, naravno. I naravno da bi se sutra porvali da ih napadne medved. Ali izbegavaju koliko god je moguce da ne ucestvuju u ubijanju, kao sto vegani izbegavaju koliko god je moguce da ucestvuju u iskoriscavanju.
    Kizo, ja svet ne mogu menjati, meni je to savrseno jasno. Ne budi zlocest sada.

4. Ја сам јуче поубијала једно 10 комараца жгадија, мајке им га животињске! Они ће мене да џарају!

5. Не дај Мицо, свако да те џара.

6. Улети ти моја кара. :р

7. Burzume, imaš PVT, 'bem te ćoravog :))

8. Meni se sviđa tema, kul kul. Razmena mišljenja i tako to.

Eee, ja imam jedno pitanje za vegeterijance, šta jedete kad niste kod kuće? Na primer, radiš nešto ceo dan i uveče zabodeš u kafanu/restoran, šta tad?

9. Која кара, кад ти је не роди стара.

10. Crazy Mylyca. Kraljica trutova. Plus za našu majku-kraljicu.

11. А рецимо да сте у ситуацији да једете оне "органски узгојене" јабуке, са, разуме се, црвима унутра. Како то изводите?

12. Jebeš crva. Ta koji će mi očin. Baciš ga i pičiš dalje.

13. A što nećete da mi kažete? :(

Baš me zanima.

14. Jebes jabuku bez crva.

15. Тулумбацу, једу чачкалице. И ти питаш свашта.

16. А је л' ок јести јабуке које су прскане пошто су коришћене хемикалије за убијање животиња, кад већ помену црва?

17. И то. А и ако је непрскана па га одстраниш из јабуке, опет ће црћи.

18. Zato je bolje samo piti jabuku,bar ti je mirna savest.

19. Мудро збориш. Али ће сад мислити да тролујемо... А мене интересује то...

20. Pa jebiga, i mene je intereseovalo šta jedu u kafani, ali šta ću kad se razbežaše.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.