Koliko košta savest?

1. Сваки човек има своју цену! Не везујем то за ону причу о 20 сребрњака... Стварно је тако... Ако нећеш да урадиш неку ствар за сома евра, можда би је урадио за 10 сома... А ако не ни за десет сигурно би била цифра за коју би то учинио!

Е сад, постоје и ствари које не могу да се купе парама, тад је живот у игри!

2. Opljačkao bi babu jedino možda kad bih bio na ivici nemaštine i umiranja od gladi.
    Ne bih ubio, bez valjanog razloga. Jedini razlog zbog kojeg bi nekog ubio je samoodbrana ili ako mi maltetira voljene osobe. Na crveno prelazim redovno, naročito kad žurim, ali uvek pogledam dal' nešto ne nailazi. Silovao nikad ne bih.

3. Opljačkao bi babu jedino možda kad bih bio na ivici nemaštine i umiranja od gladi.

A filozofe sto ne bi otiso da radis nesto kad si na ivici nemastine, nego babe da pljackas.

4. Zato što to ne bi bio dovoljno brz način za nabavljanje keša, ali ne veruj dda bih bio primoran na to, prijatelji bi mi pomogli.

5. Koga muka pritera, teško rasuđuje. Pitanje je da li pričamo o moralu ili krivičnim delima.

6. причамо о продаји савести, тј да пристанемо да због пара имамо бесане ноћи... колико сам ја то схватио... јебем ли га ако нисам

7. Koga muka pritera, teško rasuđuje.

Ja mislim da se u muci najbolje rasuđuje. Tada se vidi koliko su religijska učenja i moral lažni.

8. Da, upravo to. Pljačkanje baba je kriminal, to nema veze sa moralom.

9. dakle da razjasnimo još malo...inspiracija je iz Zločina i Kazne i iz onog filma sa Glogovcem..kad treba da rokne tipa zato što mu hitno treba lova za operaciju...ja sam mislio da ovde ima maštovith..:) hipotetički...

dakle hitno vam treba lova i šta je to što inače ne bi uradili,ali pošto mora hoćete...a sa druge strane nećete valjda da se prodate za tačnu cifru....treba vam 5 hiljada hitno i vi roknete babu pa se vratite na mesto zločina za tačno 5 hiljada..a baba teška milion....treba nešto da ostane i za crne dane...

10. Не бих прешао да навијам за Партизан ни за какве паре!

11. Не бих прешао да навијам за Партизан ни за какве паре!

Сећам се једног лика који је исто тако причао... ;)

П.С. Ни за 100 милиона?

12. Predraže a da ti daju lovu i ti sa tom lovom možeš da kupiš Partizan i ugasiš ga...ili ga urnišeš..kupiš neke š igrače..i Zvezda ih dere u svakom derbiju...

13. Сећам се једног ЛИКА

Бојим се да си хтео да кажеш да се сећаш једне пичкетине :)

14. ja ni za kakve pare ne bih prevarila momka. ali najozbiljnije. dosta sam razmišljala o tome i verujem u sebe. jebeš pare. ko zna šta bi mi se desilo posle i na šta bi te pare otišle.
    ali npr, s druge strane, govno bi pojela za milion evrića :)))
    znači, nema tih para zbog kojih bi "prodala" nekog ili narušila svoj duševni mir.

15. Продала бих се да урадим било шта што не угрожава друге директно. Значи, појела говно, прошетала гола улицом, истетовирала се, прекрстила у другу веру, продала тело, направила бих од себе наказу.
    Али, не због користи конкретно, него зато што све што сам сад и што поседујем, ништа од тога ми није свето. А то се онда не рачуна у савест, јебем ли га?
    Али и ово за угрожавање других је питање, жив се човек на све навикне. Мислим, до сад сам се у кризним ситуацијама увек показивала да бих пре жртвовала себе, него друге.

16. Сви би јели говна, јбт. :)

Јебеш савест...
    Колико кошта Севаст?

17. Хаха:)
    Ма шта за паре, смазала бих сад говно да немам шта да једем. То јест, да већ нисам скувала паленту.
    Ево, размислила сам, продала бих тело за 500 милиона евра и потпуно опремљену вилу у Лихтенштајну. Јеби га, можда ће звучати ко да сам ексклузивна курва, али нисам. Зато и тражим толико, да би муштерија бар по нечему имала утисак да јебе ексклузивну.

18. Mylyce, ne zanosi se, tebe ne bi ni Mitar Mirić.

Ja bih popio gajbu piva, ali za neke ozbiljne pare. Inače se gnušam toga, fuj fuj.

19. mene je sevast kupio za kockicu čokolade :)

20. virtuelna licitacija Sad sam počeo k'o džimi, svuda sebe linčim. :) Ja bih dao da me kara crnja za 75 iljada evriju. Kažu da je toliko novca da čovek bude apsolutno srećan s materijalne strane.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.