Zasto je oralni seks zanimljiviji od seksa?

1. Е како ондак можеш да кажеш да је нешто само привид, мајка му стара ја ваљда знам како се осићам :Д :Д

2. Da sam hteo da se namecem sa misljenjem, napisao bih post na pola strane, dao bih analizu fenomena i tumacenje. Samo sam iskazao cudjenje.

@Jeriho, pa sad kazi sta je cudno i napisi taj post, nemoj da si stidljiv, znam da imas sta da kazes i to pametno

3. Nije mi toliko zanimljiva tematika, ovo je pre tema kad izadjes sa ortacima na pivo, nego tema za forum. Eto, kajem se sto sam uopste ista pisao ovde.

4. Nemoj da se kajes Jeriho, kad odemo na to pivo objasnices mi.

5. Nije uvek oralni seks zanimljiviji od seksa. To zavisi od situacije, raspolozenja i vremena koje partneri imaju na raspolaganju. Sto se dominacije tice, nije tacno da se ona ispoljava samo kod oralnog seksa. Dominacija moze da se ispolji u jos nekim pozama seksa. Ja smatram da je dominantniji onaj koji diktira tempo i koji usmerava odnos u nekom pravcu.

6. Baš ti hvala, usra mi večeru.

7. Gamby, bas ne verujem da se gadis! Musko, pa se gadi! Da te ne znam licno, pomislila bih ko zna sta. :))))))))))))))))))))))))))

8. Људи, па уста је најбоље метути. Зашто? Па ни пичка ни чмар немају језик. Језик је најбољи полни орган.

9. Е ова роканџел је женски Могша. Хе-хе.

10. Језик је најбољи полни орган

Slazem se s tobom burzum.

11. POKAJTE SE NEVJERNICI NAŠMINKANIH LICA

12. Ahahahahahahahaahhahaaahahahahahhahaaahahah

13. Imam poznanika kojeg više zadovoljava oralni, nego regularan, vaginalni seks. Zbog osećaja dominacije koji mu pruža. Žali bože kretena od devojke koja bude s njim.

14. Ma, taj tvoj poznanik je samo lenj. Iz iskustva znam da muskarac moze da postigne dominaciju u vecini poza.

15. Oralni seks jeste seks.
    Ili, ako nije seks, svakako je posao. Mnogo posla.
    Nelagodan položaj zuba, kočenje vilice, usisavanje, svo to klečanje, savladavanje nagona za povraćanjem, tamo-amo i uzdisanje, dok pokušavaš da dišeš na nos. Lako? Ne zove se job bez razloga.

16. Gregore, iskusno :) El bi mogao da napraviš neki tutorial, za početnike?

17. Gregore i za to si u pravu.

18. I dobro, dosta o pušenju. Aj sad malo o lizanju.

19. gde je taj kresimir kad je najpotrebniji ahahah ...pa zanimljiv je iz striktno strebersko-naucnih razloga...jednostavno jezikom neke receptore vise mozes da nadrazis nego vaginalnim seksom...a da ne pocinjemo o g-tackama itd...ma ziveli receptori!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.