U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Hej, što znaš, to govori.
nije.
Zevonjo, ti si gej u horoskopu, ti se ne računaš :p
milice,mojne ti moj jupiter poseti veneru kuci :P
Daj bože, pa da se istračarimo ko prave, sestro slatka!
:briše žvale u uglovima usta:
peri fildzane i stavljaj kahvu,dolazim!
:oblaci bele bokserice:
gregore, da li si ovaj samantin govor c/p sa nekih quotes, ili si gledao seks i grad toliko puta da si naučio napamet?
Oralni seks je jedna tako emotivna stvar. To je najintimniji poljubac, to sto ljubis svaki deo tela svog partnera, pruza ti onaj neopisivi osecaj da volis. To sto nema reproduktivnu funkciju, daje mu na tezini jer je ljubljenje samo zbog ljubljenja. Pruzanje zadovoljstva nekome koje je potpuno bezuslovno, potpuno posvecivanje drugom bicu. Oralni seks vodjenju ljubavi daje posebnu draz! I nemojte da banalizujete jedan tako divni cin!
Nebitno je da li si na kolenima ili lezis, bitno je da si posvecen nekome!
Energijo, oćeš da se udaš za mene?
Odgovor potražite kod riba sa Ibarske, one će vam najbolje objasniti.
Cim smisle religiju u kojoj je dozvoljeno da zena ima cetri muza. :))) Dotle moz da zivimo u vanbracnoj plemenskoj zajednici. :)))
Vatevr it tejks. :)
I da uzgajate vaše potomke pored toplog ognjišta...
Oralni seks je zanimljiviji zato što spada u gupu predigri....
I samim tim je zabavniji...
Sa tom logikom možeš da pišeš i tekstove za Nikolu Rokvića.
Oralni seks je jedna tako emotivna stvar. To je najintimniji poljubac, to sto ljubis svaki deo tela svog partnera, pruza ti onaj neopisivi osecaj da volis. To sto nema reproduktivnu funkciju, daje mu na tezini jer je ljubljenje samo zbog ljubljenja. Pruzanje zadovoljstva nekome koje je potpuno bezuslovno, potpuno posvecivanje drugom bicu. Oralni seks vodjenju ljubavi daje posebnu draz! I nemojte da banalizujete jedan tako divni cin!
Nebitno je da li si na kolenima ili lezis, bitno je da si posvecen nekome!
Darling, ovo ću da otštampam :*
Idi bre energijo ti napravi naucnu disciplinu od blajzanja gedore.
Ја сам .....остао без речи.........
Па колико неко мора да буде , да не кажем шта па да се прими на ово?хаха
Pa od cega su sve ljudi napravili naucnu disciplinu, sto ne bi od neceg tako lepog? Nebitno kako ces to da nazoves...;)
Darling, nemo' samo da lepis unaokolo :) :*
L@ki, ja bas mislim to sto napisah.