Е, ја сам у средњој познавао једног Пуковчанина, који је родом ваљда Лесковчанин или Врањанац.
У сваком случају, тај ти приђе, у'вати те за раме и крене нешто да ти прича, прича тако неких 20 секунди, насмеје се, а ти јадан немаш благе везе шта је рек'о...
Fora je bila kad smo ja i ortak obojica iz Leskovca u kasarni u Novom Sadu na odsluženju vojnog roka pričali leskovački, oko nas sede vojvođani i onako zabezeknuto gledaju ...pa jedan kaže:"Samo vas dvojica divanite, mi vas ništa ne razumemo".
Ćale vuče korene iz sela kod Lebana, a stric mi je u Leskovcu.....Provodio sam tamo leta ko klinac......Leskovac je najdepresivniji,najprljaviji,najružniji, najneurbanizovaniji, najprovincijalskiji gradu na planeti.....bez uvrede Leskovčanima...
Leskovac je najdepresivniji,najprljaviji,najružniji, najneurbanizovaniji, najprovincijalskiji gradu na planeti.....bez uvrede Leskovčanima...
Ja već 38 godina živim u Leskovcu i slažem se sa ovim.Mada je samo prošle godine 23 iljade ljudi iz raznih krajeva se naselilo u Beograd, ajmo sredina povuci se malo nazad,zgusni se,ove godine stižu još 25 iljade...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Б'ате, има НАС што причамо кол'ко-тол'ко добро, али има ИХ и што из сваког шеснаестог покушаја убоду падеж. :)
Мис'им, ако си причао з Лесковчани, онда знаш какој га они заврћу з падежи и "ги,гу,га". :Р
Ja sam okololeskovčanka, pa da vi reknem nešto. Aj did nat hev sekšual rilejšnšip vit Katarina Živković.
Не знам Џимбо нисам је пит'о, ал ћу је питам.... Сад сам се замислио... бокте
Енерџи победила.
Ху да фак из Катарина Живковић?
Лесковчани су тип људи с који волим да се мешам лолол
Jeste, Hipnos, vide li be koe ni na nas Peki vika, vika ne ni razume ic, ajde be begaj be, ko pa da ne... :)))
fala vam za ovo vrcanje na maternji, vec pomislih da sam ga zabravila
Zvezda granda i pobednica farme
ne smem da ODAVAM reko mi fajz (lololo)
ja sam taj IH ahahaahah
Супер звучи. :)))
Katarina Zivkovic ne jebe, Nemam pojma hu d fak iz si, ali Dory sa njuma nemase seksual rilejsnsip.
Е, ја сам у средњој познавао једног Пуковчанина, који је родом ваљда Лесковчанин или Врањанац.
У сваком случају, тај ти приђе, у'вати те за раме и крене нешто да ти прича, прича тако неких 20 секунди, насмеје се, а ти јадан немаш благе везе шта је рек'о...
http://vukajlija.com/pukovcani
Izgugla' tu zemljakinju
http://i.ytimg.com/vi/HfwtrFQQGDw/0.jpg
Kitarinu; s obzirom da ne jebe, ubavo drzi mikrofon.
Fora je bila kad smo ja i ortak obojica iz Leskovca u kasarni u Novom Sadu na odsluženju vojnog roka pričali leskovački, oko nas sede vojvođani i onako zabezeknuto gledaju ...pa jedan kaže:"Samo vas dvojica divanite, mi vas ništa ne razumemo".
КУЈ КО ЈА, ДРУГИ ДЕО ЛоЛоЛоЛоЛоЛо
Ćale vuče korene iz sela kod Lebana, a stric mi je u Leskovcu.....Provodio sam tamo leta ko klinac......Leskovac je najdepresivniji,najprljaviji,najružniji, najneurbanizovaniji, najprovincijalskiji gradu na planeti.....bez uvrede Leskovčanima...
Ja se s ovim apsolutno slazem! A dobri' 18 dina provedo' tamo, pa imam i prava da se slozim.
Amin...
Ja već 38 godina živim u Leskovcu i slažem se sa ovim.Mada je samo prošle godine 23 iljade ljudi iz raznih krajeva se naselilo u Beograd, ajmo sredina povuci se malo nazad,zgusni se,ove godine stižu još 25 iljade...