Crna Gora

1. Nisam rekao da si ti kriva...kriva si sto me mrziš,samim tim si homofob.....

2. Uopšte mi to ne smeta,nego mi smeta što pričaš glupostu u koje nas sve direktno uključuješ.

3. Ko te mrzi?Ajde,ajde,idi pročisti se,prošetaj dva kruga oko kuće.Možda ti se mozak sredi.Stvarno si...nedefinisan.

4. Mil'ca.

Ma kad sam čula koje pare nude da se prošeta tačno kontam da se preorjentišem i u'vatim dva kruga s njima.

Не треба ти ништа та преорјентација, довољно је да прошеташ. Триста еврића није мала ствар. :)

5. To nijesam htjela da čujem odnosno pročitam.Nemoj više ništa da pričaš.

Eto to si napisala na moje priznanje da se osećam kao žensko a imam pišu....nećeš sa mnom da pričaš samo zato sto se osećam kao žensko a ustvari sam muško....Puna si predrasuda...

6. Црна Гора је имала јунаке какве свијет није виђао. Данас су заборављени: Блажо Ђукановић,Бајо Станишић,Павле Ђуришић,Војо Лукачевић и Мило Ракочевић. Слава им.

Него има ли некога овдје Дробњака или Пивљана пореклом?

7. Meni je teča od Pivljana.....

8. "Da nije bilo krvavog Božića na Mojkovcu, ne bi bilo ni Vaskrsa na Kajmakčalanu"

Pozdrav iz Šumadije.

9. Zna li neko koji su uslovi za dobijanje crnogorskog državljanstva?

10. Услов је да имаш што бољу везу. :Д

11. Услов је да имаш што бољу везу. :Д

x) Al ne, ozbiljno me zanima ako neko zna.

12. Ја ти озбиљно кажем, из искуства, да без јаке везе можеш да чешеш муда.

Јеси ли из ЦГ, јеси ли икад живио овдје, или планираш на основу родбинских веза да извучеш држављанство?

13. Nisam se rodio niti sam živeo u CG, ali mi je poreklo u potpunosti odatle, i imam još neke interese zbog kojih ga želim (čitaj interpolovu poternicu) xD

14. Постани премијер Тајланда. Испробан рецепт.

15. Најлакши начин је д'инвестираш типа 500.000 еврића у Црну Гору. Ко Шинаватра, госпоцки, добијаш га кроз сат времена.

Зајеби поријекло, ако ниси рођен овамо, или ако ниси боравио, дођи да живиш 10 година и онда да аплицираш за држављанство. 10 година је законски пропис. Мада, ја сам овдје већ 16, па га и даље немам, што нас враћа на тему о јакој вези. Ако имаш јаку везу, исто мо'ш да га добијеш кроз дан.

16. Crnogorci, oćemo li pice jes?

17. O jebo ga otac, ko da apliciram za Monako a ne za dedovinu... Sad si me smorio :/ ali ozbiljno sam hteo da investiram, samo neku siću, nemam baš para ko Šinavatra :P

18. Триста еврића није мала ствар. :)

Ja cuh da je 500. :D A neko kaze i 700, mada mnogo je to, ne vjerujem.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.