U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja sam mislila da smo više prevazišli temu odlaženja na fakultet u Srbiju.I mi i Srbi.
The awkward moment kad shvatiš da je Partizankamara muško. :3
Pa jel muško?Ja sam mislila da je žensko.
Vas je mnogo mnogo lako ispržiti .....aj pozdrav.....
ООоо јебога бог више, дајте напорни сте. Генерализујеш матори. Не ваља ти то. Милице ја не пијем Никшићко, од кад постоји црни Лав. А светлог Лава ипак више волим од светлог Никшићког, и то са Звездиним грбом, мада онај Златни Лав стварно јебе. Друго, нашао си да давиш погрешне људе. Да ти имаш паре, не би оишао да студираш негде другде и да се зајебаваш и јуриш пичке? Видиш ја готивим Србију, и нећу да идем одавде, ал' реално не представља ми проблем то што има много Црногораца, Босанаца, Камерунаца и пичкиматерина овде. Кога боли курац, а знам их доста који су апсолутно кул људи и с' којима је много лакше комуницирати него са мојим надувеним суграђанима, каквих има доста, а опет има и изузетака. Смарко пресели се за БГ, леба ти лебовог. :)
А реално лик тролује. :) И мене боли курац, досадно ми је па се расправљам.
Kakva budala čovječe.
Reme, ovo za pivo nisam bila ozbiljna. :D
Pa troluje,naravno da troluje.Molim vas kulirajte ga.
Mil'ce osećam se kao zensko a ustvari sam muško...
Знам бре, мислиш да сам ја био озбиљан, већ рекох да ми је досадно и да се тренутно борим са ветрењачама. :) :Д
To nijesam htjela da čujem odnosno pročitam.Nemoj više ništa da pričaš.
Dakle hteli ste nezavisnu državu. Što onda svi uzimate dvojno državljanstvo da bi ovde studirali i lečili se za dz?
Time zauzimate mesto u Studenjaku nekom sirotanu iz Trgovišta koji oće da ozbiljno studira ali nema love., a vi ovde dodjete da ladite jajca i onda vas stric ili ne znam ko uvali u upravni odbor ili fotelju nekog preduzeća....
Budite dole svi direktori.
Imate valjda svoje bolnice i fakultete ,kao na primer Milov univerzitet.
Нису хтјели сви. Нико не узима двојно држављанство. Велики је спор око тога, и највјероватније се неће постићи договор око тога да неко може да има и српско и црногорско држављанство. Људи који дођу горе да студирају, или студирају као странци или се, у већини случајева, изјасне као Срби у општини, овјере то, и с тим "доказом" имају право да студирају по истим правима као и држављани Србије. Мислим да је иста ствар како са Републиком Српском, тако и са осталим државама у којима живе Срби.
То што причаш за постављање на позиције, више ми личи на генерализацију из комунистичких серија и лоших вицева. Мада ето, нисам горе, нисам упућен, па нећу даље да коментаришем. Само ћу да констатујем да то нема везе са Црногорцима, већ је то менталитет народа из мање средине. Да гризу како знају и умију, да успију у већој средини. Исто неко из пљеваљског села неког иде у Пљевља да заврши средњу јер неће да остане на селу читав живот. Онда дође у Подгорицу, јер му се више не остаје ни у Пљевљима. Кад овдје заврши факултет, онда му се иде даље јер му се не проводи живот у Црној Гори. Како се ти жалиш на велико број Црногораца у Бг-у, тако и Подгорица кука због великог броја сјеверњака који дођу и не поштују град у који су дошли и који им је пружио све. А то већ нема додира са националним питањем, већ са тим ко је какав човјек.
Да, ми овамо имамо факултете, нећеш вјеровати. Ја студирам на једном црногорском факултету, и не буним се. Овдје студирам јер у Београду нисам могао да полажем пријемни без доказа да сам Србин. Нисам имао времена да вадим то увјерење, а нисам ни имао пара да студирам као странац.
А што се тиче лијечења људи из Црне Горе у Србији, мислим да Министарства здравља изравнају све рачуне на крају и да нико никоме не остаје дужан. ;) Разлог што одавде људи долазе горе је тај што наш клинички центар није опремљен за пружање свих услуга, јер имамо 600 000 становника па се скупе процедуре и услуге не би исплатиле. У осталом, то су једина Министарства која су одржала здраве односе и раде у интересу обе државе.
Naravno da troluje. Još kaže da se osjeća k'o žensko. Dechko, je l' ti sad očekuješ da mi glumimo homofobe? Neće moći, mi Crnogorci smo savremeni, imamo gej paradu za koji dan.
Vesnam izvini molim te ....imaš predrasude kao da si iz 18.veka....Nisam ja kriv što sam zarobljen u muškom telu......
EDIT vidis da je VEsna homofob....
Мил'це, немамо ја мислим. Одложена је. :)
ЕДИТ: Јесам ли ја једини који је овај ник читао "Партизан Камара" а не "Партизанка Мара", и самим тим од почетка мислијо да је мушкаћ у питању?
Čkama, jes' odložena al' se valjda EU nešto buni tako da održaće se kad-tad.
А знам да ће да се одржи, не брини. :) Ако се не одржи нема више кредита, пропадосмо. Браћо педери, шетајте!
Ma kad sam čula koje pare nude da se prošeta tačno kontam da se preorjentišem i u'vatim dva kruga s njima.
Pa nijesam ni ja kriva što si ti zarobljen u muškom tijelu.