Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Управо. Несрећа је у томе што тамошња власт по сваку цену жели то да избрише из неких разлога, а затим им се део лаковерне масе приклања што доводи до кретенске неосноване свађе, да не кажем мржње.
То је проблем. Тај ''ничим изазван'' нерезонски и непотребан став који се полако прима и узима маха и онда уместо да се највише волимо, испаде да смо још и непријатељи.
Много ми је жао тога.
Cela ćaletova familija je iz Crne Gore. Tako da smatram sebe polu Srbinom polu Crnogorcem. A inače ima li ko iz Pljavalja pošto su vići mojih tamo?
То да, пропаганда тога да смо ми починули откад смо се одвојили од вас, сад нам све цвјета итд, то о курац да се окачи.
Моја мајка је изгубила сталну муштерију (око 7,8 година) због тога што је дан после референдума дошла на фризуру код ње и рекла
- Ево сад имамо нашу државу, дако нам крене на боље.
моја мајка јој је рекла
- Јес', ево малоприје кад прођох преко Блажовог моста све млијеко течаше Морачом
- Ти се спрдаш!?
- А ја тако нешто...
Никад јој више није дошла, тако да не мислите да је то што се прича по телевизији масло нашег народа цијелог.
Ко бре признаје државу у којој је 51% за а 49% против??? Каква је то небулоза?
Дакле 400000 људи је добило што је хтјело, а ових 300000 ко их јебе...
Ја се на Вукајлији осјећам као домаћин, сви знају да сам из Црне Горе, и никад нисам осјетио ни трунку репресије због тога, напротив, кад сам био у БГ-у супер сам се провео са вукајлијашима.
И још једна ствар, поред ове што се сад гледамо као непријатељи је репрезентација, јебена репрезентација у сваком спорту које више нема.
Ја немам ни химну, ни заставу ни репрезентацију уз коју сам одрастао, али немам.
Не могу ни црногорска ни српска репрезентација да ми надомјесте моју стару Југославију и она три слова YUG у углу екрана кад се игра нека утакмица. Е за тим ја патим, и патим за свим овим првенствима која нисам ни погледао управо због тога што ја више немам за кога да кличем као сулудник.
И исплачем се као мало дијете кад гледам 'Земља кошарке 1995-2005' мајка се крстила кад ме виђела, мислила је да се дрогирам.
Ето тако, пошто ме ово јако фрустрира, ова прича, не патетишем, али ми на сам помен репрезентација Југославије сузе очи, нећу више постоват ође, а ви сви наставите да се кољете, само се прије тога мало чукните у главу.
@ Bruce
To je, kao, 15 metara od moje kuce. I Tomba nije selo, to je naselje. Da nisi i ti odavle?
да, наравно да није цео народ у тој причи.
греота мислим. и тачно та што ти мајци одила је од ових што су се истриповали да ће некуђ отић, сад овако сами и слободни.
ја знам дас ти нормалан и немаш те трипове и има из моје родбине исто људи са таквим ставом а има и ових који су дозволили да им се испере мозак.
ахахха ово за кеву и баскет је смех. мада рећи ћу ти да и ја могу ладно да заплачем кад гледам успехе спортиста. јежим се, оно, није ми добро.
ај лаку ноћ
Ćale je iz Pljevalja i svi njegovi,pa kao ja sam polucrnogorka... Svi smo mi pomalo Crnogorci...
Причај у своје име. Пљевља су српска.
@ _AJAX_ Ja se inače malo zajebavam o.O A da li su Pljevlja srpska ili crnogorska meni je nebitno... Ja sam stanovnik sveta po nacionalnosti...
Smarko brate, ne radi se o tebi i tebi sličnima nego o onim đukanovskim 'mi smo nezavisni' busačima u grudi koji, sa druge strane imaju dvojno državljanstvo i studiraju ovde na konto naše države a pljuju je!
Црногорштине, џаба трошите речи, довољан је један видео да све те речи падну у воду:
http://www.youtube.com/watch?v=6J605cH8n-o
СМОЛ ТАУН ИН СРБЈА ЈУР ЏАСТ А СМОЛ ТАЈМ ИН СРБЈА СМОЛ ТАУН ИН СРБЈАААА ЈУР ЏАСТ А СМОЛ ТАУН ИН СРБЈАА!
Nikada više tamo na more!
Dragi SMarko... Momenat...
Ja kad sam bila malo dete ja sam mislila da su crnogorci neki jebeni časni narod i sve što ide uz to. Onda sam se počela susretati s istim. Hahhahahahaah niti su junaci niti su časni.
Strašno. I to i oni što su po potrebi danas Srbi, sutra Crnogorci a i oni što su samo i isključivo Crnogorci.
Ipak imam nekog respekta prema onim što se momentalno krljaju s Đukonovićem jer im ne da budu ni to ponekad Srbi zato što znam da te situacije nisu baš prijatne.
Ја сам вазда мислио да су Црногорци Срби збрковима.
Oćeš , oćeš..
Vremenom izgubismo brkove al' hvala Bogu Srbi ostadosmo. Činjenica koju niko , nikad ne može da pobije je da je Crna Gora bila nezavisna država i to vjerovatno zaslužuje i dan danas.. Ali ne vidim čemu tolika mržnja , istorija jasno pokazuje da su Crnogorci uvijek bili Srbi i da je CG , po sedamdeseti put kažem , matica srpska. U potpunosti se slažem sa Smaretom i ako je on do duše stariji od mene , ja sam samo 95-o , ali se ko juče da je bilo , sjećam kad YUG pobijedi USA u basketu..čini mi se da je bilo 2002 , ja sa ocem ostajao uveče da gledam , vjerujem da nikad u životu nisam bio srećniji nego kad se nas 5 000 Beranaca skupilo u 3 sata ujutru da svi zajedno proslavimo pobjedu nad Amerikancima.. Na obraze sam imao nacrtane trobojke i srpsku zastavu na leđima , to mi niko nikad ne može oduzet , ni profesori koji djecu uče lažima , ni režim , ni jebena vlada.Sad što se masu ljudi prodalo za pare to je stvar obraza i časti i ako oni sami u sebi znaju , šta su bili njihovi preci i šta su oni sami. Al' ko ih jebe , bitno je ono u šta mi vjerujemo..Meni je lično čitava Familija u BGD otišli su tamo još prije 30 godina i Beograd mi je druga kuća , kad god odem tamo budem dočekan ka u berane u moj komšiluk da sam došao.A ovim Srbomrzcima samo poručujem da malo olje pročitaju istoriju , neke odgovore će lako nač. Al' jebi ga , krivo mi je kad vidim neka lica koja su 2002 sa mnom na Trg sa srpskim zastavama mahala a sad pljuju i mrze Zemlju koja nam je najbliža od svih i ako nismo u njoj rođeni.. Šta pare urade od čoeka..
EDIT
Nađo ovu pjesmu iz 2002 , suze mi potekoše..
http://www.youtube.com/watch?v=7JNnMYdwG_Q
Ja vučem poreklo od kneza Miše Karapandžića, primate li me?
Ovo nam sve zapad radi. Hoće da unište Srbiju. Počelo je Crnom Gorom, sad će Kosovo i još malo pa Vojvodina i malo kasnije Sandžak. Sramota.
A inače u Pljevljima provodim malo vremena možda sve ukupno mesec dana ali mislim da tamo skoro da nema čoveka koji će da kaže za sebe da je Crnogorac. Tamo su 80% Srbi i ostatak Muslimani.
Normalno,čitav sjever je takav.Ali pogledaš Cetinje(Crnogorci),a tek Ulcinj pun Albanaca.
Juče dođoh iz Pljevalja , imali smo prijateljsku sa Rudarom :)
Normalno , sjever srpski! I u herceg Novi su Srbi većina , oni imaju masu para pa ne moraju da se prodaju boli ih kurac. A već kod vas u Nikšić , u Cetinje i u PG je druga priča..
Ima stvarno Nikšićana koji su baš zatucani po tom pitanju.Neka to,nego što od đece od 6 godina prave "velike Crnogorce".
Мој ђед од маму је говорио да је Црногорац кад су сви били Југословенци. Који хипстер лоло