Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
U jebote auroro, ala ti gadna iskustva imaš.
Oca mu jebem u vr` guzice po sto puta ko god da je to bio!
Koji stereotipi. Jadna Srbija, jadni Srbi. Hrvati ih kolju, Bosanci skandiraju svasta, Crnogorci ih izdaju samo tako, a oni ni krivi ni duzni :)
Mislim da fali jedna doza realizma da se usprica ljudima.
Mislim da fali jedna doza realizma da se usprica ljudima.
O,Njegoše. :) Ljubim oko crnogorsko.
U pravu je Kolfild.
Kolfilde, ti si dokazao u par riječi da si konj, ali u pežorativnom smislu. Čak vjerujem da si ti jedan od ovih na fotografiji-gore.
Htio si poentirati? Posrao si se totalno.
ja velim da razum preovlada, iako me niko ništa ne pita. prašćajte.
Pa dobro da je popeglate bila bi veća od Amerike.
Vidiš i u Bosni ima zabiti samo takvih pa opet nema baš tolikog dernjanja okolo.
Ima buraz neke prijatelje, davili godinama na svakoj njegovoj slavi o svojim Cucama, a jebote nemoš živit od njihovih Cuca. I onda jedan Bunjevac zaglavi autom po tim vukojebinama i naleti na Cuce, dođe sledeću slavu i kaže im Jebale vas Cuce ima 8 kuća tamo a vi pričate o njima k'o da su Menhetn.
Колфилде, ако тражиш од других да ти кажу ко си онда ћеш се о јаду забавити али кад већ питаш ево да помогнем колико могу.
Глупост. Има бесконачно примера да то не игра никакву улогу. Значи ли то да су Цигани рођени у Србији Срби? Просуди сам. Tиле је рођен у Хрватској а био је по некима украјински Јевреј а по некима и Марсовац.
Ако су ти ђедови у ЦГ вековима онда нема збора шта си.
Лепо си то запазио.
Значи Намакура Хидатоши прими Ислам и постане Турчин? Џон Џонсон прими православље и постане Србин? Не иде то тако. Нигде се као на Балкану не повезује народност са вером. Кад би питао Роберта Бађа, који је будиста, да ли је и даље Италијан, прво би те чудно погледао, затим би се почешао по глави а добро би прошао ако ти накнадно не би залепио шамарчину. Немој се замарати са тим.
Како би могао бити Албанац уопште_ Па и ти исти Албанци су примили Ислам од Турака (неку искривљену верзију) а њихов највећи јунак је Скендербег ( Скендер - Скадар, бег од Скадра) тј екс Ђурађ Кастриот ( из племена Кастрата или Кастриота) је био највећи борац против Ислама док коначно Турци нису преовладали.
Ако су ти оба или бар један родитељ из Босне онда ок, иначе немаш везе са Босном.
По свему судећи, ти си негде из Северне или Североисточне ЦГ (из твоје приче тако закључујем, праштај ако грешим) , дакле твоји су ђедови примили Ислам пре ко-зна-колико година што те не чини мањим Црногорцем од било кога другог.
Колфилд, Црногорац муслиманске вероисповести. Звучи немогуће? Некада је и колач у тигању био немогућа ствар, заживеће ваљда и то једног дана овде.
Sad nema mnogo ljudi u Cuce,ali je to mjesto Crnogorcima kao Mesopotamija za cijeli svijet. :) Slabo se zna istorija Crne Gore,pa zato.Mnogi Crnogorci ne znaju nabrojati 4 nekadašnje crnogorske nahije.
EDIT: 4!
Катунска, Љешанска, Црмничка и Ријечка. Ош сва племена? Дај нешто теже.
Ček , ček.. Aurora , ne kapiram , jel' ti hoćeš da kažeš da smo mi loši ljudi ? Lično smatram da smo posle Srba iz Srpske Republike i Krajine , najbolji ljudi u Ex-Yu , nemojte osuđivati i počinjati priču o našem velikom Egu. Mada je i ta priča sasvim zaslužena , jer smo kao mala država pokazali zaista zavidne rezultate i istrajali u svim velikim istorijiskim događajima.Sad što ljudi na vlasti javno pljuju obraz crnogorski i što pišaju po svemu što su naši preci radili , je sasvim druga stvar.. I zaista mi je krivo kad čujem da neko tako govori o Crnogorcima , ipak smo mi na kraju jedan narod , u pičku materinu.Đe bi nam bio kraj da smo se čvrsto držali ka Šiptari što se drže , opet kažem , sami smo sebi poput najgorih dušmana.
Ћао Веснам.
SiM ja mislim da je Kolfild tu bio ironičan jer ga je mnogo šta smorilo.
vesnam jebote pa mi smo u Srbiji učili nekad i morali znati sva plemena jebena crnogorska a vi ne učite?
@vesnam
vesnice, mi vam nećemo zaboraviti KiM.
Nikada. To je kao kada te muž prevari. Oprostiti možeš ali zaboraviti jok!
Ja mislim da ti znaš šta je KiM za Srbina.
Е касно сам се укључио у расправу готово сад.
Eto edsone što si ti sad morao to pisati? Žuč mi zaigra momentalno!
Učimo,bogami. :) Samo ti kažem kako nekim ljudima nije bitna istorija.
Ti si jedan od rijetkih koji zna,vjeruj mi. :)
To je tačno.To znaju i Srbi.
Ćao,drogašu. :)
EDIT:
vesnice, mi vam nećemo zaboraviti KiM.
Nikada. To je kao kada te muž prevari. Oprostiti možeš ali zaboraviti jok!
Ja mislim da ti znaš šta je KiM za Srbina.
Dobro,ti mi to ne uzimaš za dobro zato što sam Crnogorka.Ali misliš li da sam ja uopšte pitana od strane vlasti šta mislim o Kosovu?Neka ja,nego iko iz moje porodice,ijedan normalan stanovnik Crne Gore?Ne,to narod nije odlučio.To je odlučila Amerika i Milo Djukanović i Filip Vujanović.I zato je šteta što preko takvih lidera i takvih stvari gledaju na Crnogorce.
да поделим: http://www.blic.rs/Vesti/Politika/283807/Slika-Funkcioneri-DPSa-na-sastanku-masonske-loze
сретен
Jao Sim, ljubim kurac, placam pivo :)
Post je bio satirican malo, ali zaista si me shvatio na pravi nacin! (I da, djedovi su mi iz CG).
Imam dvije cudne situacije sa kojima se sretnem ponekad:
1. Ljudi me ubedjuju da nisam Crnogorac nego musliman. (Kao drzavljanstvo crnogorsko, nacionalnost musliman. Nikad ovo nisam ukapirao)
2. Ljudi me ubjedjuju da sam Srbin.
@aurora
Morao sam. Izvini. Ti znaš nas jebene Srbe iz "otamo". Nismo zaboravili svoje korjene iako petsto godina nismo bili "nazočni".
Ja se povlačim jer sam rekao što sam imao. Da ne pređem na vrijeđanje, Bože me prosti.
сретен
Сретене, чији год да си дупли, тродупли и недупли спамујеш и смараш. Какве везе са темом има то што је неки функционер ДПС присуствовао састанку којекакве масонске ложе, колико ли посланика скупштине Србије присуствује масонским, илуминатским и осталим ложама, напиши шта паметно ил мучи.
Сердар Јоле Пилетић