Kad se setim kad sam došao prvi put u Valjevo...Jebena kasarna ogromna. Ubijam se od posla, mlad oficir-srokali sve obaveze na mene, a sa druge strane izađem iz kasarne i krenem kući (živeo sam kod "Randevua", ako taj kafić još postoji ) a ono šetalište, parkovi šuma reka...Dok dođeš kući izbaciš svu negativnju energiju iz sebe...Lep grad!!!
Dukka care... :D To je verovatno relacija sa Picinog Parka :DDD
Još ako ima neko 94. godište... Još jedan moj ortak je iz Va, ali on ne bi našao forum, da ga bijem u glavu... ;D
Valjevci, javite se. :)
nisam iz Valjeva, ali.. Volim petnicu :D
Živeo 2 godine u Valjevu (2002 i 2003) Lep grad. Meni se jako svideo. Mogao bih bez problema tu da živim...
Ub, a to je blizu, zar ne! :)
I da, Valjevo je lep grad.
U njemu sam rodjena.
Valjevci, javite se. :)
Terorista trži potencijalne žrtve..
Vidim, moj nadimak je zanimljiv za zbijanje šale. xD
Inače, imate lepa mišljenja o Valjevu i ja to cenim. :)
Ja.
Kad se setim kad sam došao prvi put u Valjevo...Jebena kasarna ogromna. Ubijam se od posla, mlad oficir-srokali sve obaveze na mene, a sa druge strane izađem iz kasarne i krenem kući (živeo sam kod "Randevua", ako taj kafić još postoji ) a ono šetalište, parkovi šuma reka...Dok dođeš kući izbaciš svu negativnju energiju iz sebe...Lep grad!!!
Postoji, samo što je premešten, ne nalazi se više na Pećini.
Nickname, u kojoj školi učiš (ako si srednjoškolac), možda se poznajemo? :)
Ekonomska. :)
Valjevo <3
Valjevo :DDDD
Odakle ispliva ova tema... Aj prebrojte se ODMA
Dukka care... :D To je verovatno relacija sa Picinog Parka :DDD
Još ako ima neko 94. godište... Još jedan moj ortak je iz Va, ali on ne bi našao forum, da ga bijem u glavu... ;D
8 meseci kasnije...
deste
Da se prijavim kao Valjevac.
OOOO VALJEVOOO
Nemoooo, zaključaće Celt i ovu temu!
Necu, volim Valjevo. Valjevci nisu pizde, ko cigani, il grobari :)