Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa to ti kažem... Da mi je da pobegnem na koji mesec, glavu da odmorim... Al' ide leto, nadam se nekom begu u ruralne krajeve :)
ИДЕМО НА СЕЕЛООО УЛА УЛАЛА http://www.youtube.com/watch?v=UUGKlTXR7Po&feature=related
Odlična pesmica, Fejze :) I ti bi na selo? Taman da vidimo ko kosi, a ko vodu nosi ;)
Mkijato vjerovala ili ne i u gradu ima kuća sa dvorištima, ja evo u svom rodnom gradu živim u kući i imam dvorište, a i u Bg gdje studiram isto živim u kući i imam dvorište i u oba dvorišta pečem roštilj... zamisli jbt lolololo
Имаш дечка?
imam
Добро!
Е, ал' ја немам!
Ош се јебемо?
Само ако је другарски.
жемо.
На пример, ја живим на селу. Рођен сам на селу, живим на селу и отићи ћу из њега у три пм. Не да нема перспективе у овим србским селима, него страшно... У септембру, отићи ћу у БГ у средњу, и постаћу познат, гледаћете ме на ТВу за неку годину... А кад будем остарио и желео да се скрасим, е онда ћу да се вратим у моје село. Људи, код мене у селу да има људи... То нису људи, не знам како да их опишем, ја немам никога ко је сличан мени у мом селу. 85% људи су "сељачине", 14% су донекле нормални, а 1% сам ја... Не кажем да нема образованих, свака час' изузецима... И тако... Али га волим. Моје је, ретардирано је, али је моје... Толико...
Džimiksovo selo od 100 stanovnika, lijepo iz bliza još ljepše sa Kopaonika....
Има 'иљадарку :)
Opaaa..
Odlični, samo para nema i fali nekad goriva. I jebeno je kad je suša, onda i lubenice najebu.
Ima jedna mljekara, automehaničarska radnja i vulkanizer, dvije trgovine i jedna kafana. E da, ima i jedna auto praona.
Biciklom 25 minuta, autom 8.43 i nogama 37minuta.
Da, jer moje selo nije mnogo daleko od grada.
Da, da, ne.
Odlični su. Svi su obrazovani. Ima, valjda. Ako nema, biću ja, jednog dana.
Nisu to "seljaci", to su samo lovci i drvosječe.
Da se upišem kao autentični srpski seljak.
Jel iz Srbije ili iz Bosne?
Ako si iz Bosne onda u kući imaš Karadžićevu sliku, a u dvorišnoj Mladićevu.
СRБЈА БRE!
Brate, ja sam iz Sbrije pa opet drzim Karadzica i Mladica na zidu.