Život na selu

1. Niko da Gruču odgovori na ovakav post. Tačno, meštre, tačno. I matematički, a i onako, ljuCki.
    Ja sam student sa sela, živim u Tuzli dok studiram, al' jebo ti ovo, nema rahatluka dok ne odem kući, pojačam izvornjake do daske, naderem se pite maslanice i dignem sve četiri u zrak. SVRŠ!

2. Imate selo, selendru, varošicu i prigradsko naselje. Budite određeniji

3. Tesko je normalnom coveku da u roku od pet minuta vidi 10 prosijaka i deset automobila od 100 hiljada evra, i da se pritom malo ne zapita gde zivi.
    Gadim se gradova i ljudi koji jedu fensi jabuke iz spanije. Jer, jabuke su zdrave, zar ne?

4. Живим на селу цео живот и питам се о како ви који сте рођени у већим градовима и никад их нисте напустали? Шта, румене сељанке у народњим ношњама и са кикицама шетају по селу, у ценрту села једна чесма, све смрди на свиње, краве и овце које слободно шетају по селу, к'о радиоактивни пацови и звињедети по циганском насељу у Панчеву?
    Село је данас тотално урбанизовано. Клинци фурају мобилни који премашују и по три месечне плате њихових родитеља и уместо бајсева возе скутере, кросеве и спортњаке. Амаан! Ретко која кућа у селу нема интернет, а о рачунарима и да не причамо. Моја генерација је некад највећи део слободног времена проводила играјући фудбал на терену код дома културе, а ови данашњи упале Тим Спик и карају паладине, мејџове и асасине, па где је ту живот? Скоро је неки клинац могао да погине јер се мотором при брзини од 120 закуцао у бетонску ограду, прошао је додуше само са отвореним преломима ногу.
    Нема од тог села које ви замишљате ни мојега, остале су само понеке куће из тог времена и ништа више!
    Мада постоје и светлије стране свега тога, а то су девојке, барем оне које имају 2 грама мозга и потпуно природне екстремитете, да не кажем сисе и дупета. Кад видим групу девојака са којима сам ишао у основну како претрчавају село уздуж и попреко, некако ми је драго, а да, јебу се као луде!

5. I ja živim na selu tako da sam kompetentan da potpišem TheNemanjinu11 izjavu.

6. Ja ne zivim na selu, ali mogu da potpisem TheNemanjinu11 izjavu.

7. I ja živim na selu!

8. Ma kako selo kake pičke materine.

9. Који сте спемери, јебем вас у главу :)

10. Ja bih stvarno volela da bar neko vreme živim na selu, al' ne ovom iz Nemanjinog primera, već negde na vr' brda okruženog livadama, poljima i šumama... I da, da čuvam ovce i jurim ih kad pobegnu, odličan vid rekreacije :)

11. A šta bi kad dođe zima? Treba vuć drva, cepat, jebat mater starom smederevcu što ne sagoreva vlažna drva, snegom zakrčen put, čišćenje istog da moš očistit govna istih tih ovčica, zaleđene cevi za vodu.. Neka fala..

12. A ko je rekao da bih volela da budem tamo sama? :)

13. @Forget - niko, rekla si da bi imala ovčice :)
    @Snajper - svejedno ih treba vuć, pilat i cepat..

14. Pa da :) A i našao bi se već neki pripadnik jačeg pola da pripomogne oko tih drva, ništa se ti ne sekiraj :)

15. Al onda ne bi baš imala vremena da vijaš ovčice, jer šta će jesti taj jači pol koji je rinto čitav dan? :)

16. Pa to i ja oću da kažem, nije to samo vijanje ovčica i valjanje po livadi..

17. Vidi ga sad... Ti misliš da ja nikad nisam ni videla sela, m? :) Ove ovce su između ostalog, ima tu vazda posla, znam ja sve, samo kažem da bi mi prijalo za promenu :)

18. Ma nemoj ti meni, valjda ja znam. :)
    Doduše, to sve može da dođe kao dobar psihički odmor od gužve u gradu i tako tih stvari.