Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Селтиксе волим и овако, али у плејофу ове године генерално свим срцем навијам за Мемфис, јебу мајке :DD
Seltiks i uzvičnik!
Ma jebeš NBA klubove. Lako je njima da se kurče sa lovom koju imaju. Partizan je 20 puta siromašniji od bilo kog NBA kluba, pa kida mnoge jake klubove. E to se ceni, a ovo u NBA je čist pozeraj kao i svi sportovi u Americi.
тачно је да је европска кошарка квалитетнија и има душу, али америчка је атрактивнија, и игра се сваки дан, зато и јесте забавна да се прати (:
Pa i u NBA imaš klubovne koji vrede mnogo više d drugih.To sto imaju sallary cap, ne znači da ne mogu da ga opusteno prekorace, uz poreze.
Inače, Seltiksi all the way, ali ispadoše, jbg. Sad za Dalas navijam.
Boston - Ray Allen :)
http://cdn0.sbnation.com/legacy_images/sactownroyalty/images/admin/finger_huge.jpg
Vid što je Stojaković opasan jebote.
PEĐA DA OSVOJI TITUUUUUUUUULUUUUUUUUUUUUUU!
DALAS OL D VEJ, PIŠAJ PO LEBRONU!
Стивене. Тај тим је... Ма обожавао сам их као мањи. Сад баш ни мало.
Уз Сакраменто одувек готивим Селтиксе (јер сам добио дрес кад сам имао неких 5-6 година), а и Језераше сам исто волео да гледам (али више због традиције, због поштовања према "оној" екипи, а сви знају на коју се мисли).
Оно скоро, кад је било финале две'иљадечетвртепете ако се не варам навијао сам за Детроит против Сан Антониа.
А сад, углавном, навијам за ове тимове где наши играју, али све мање пратим, јебеш га.
А у овом финалу сам уз Далас, јер Новицки јебе.