Prijava

Mislim, pojeo bi i Usain Bolta, samo da ima gde da trenira.

Jamajcanske vlasti su verovatno na sve nacine pokusavali da ga sprece da trenira, i na kraju su u tome uspele...

Hvala Blek, ali lepo piše da sam bio drugi u Srbiji, nisam hteo ni da naglašavam ko je bio ispred mene. :)

Ја сам катастрофално испала у првом колу локалног кафанског тениског турнира.

Добро сад кад смо измерили колики је коме , ко сме на црту? хахаа

Мрмун
Sad dižem samo male težine, oko pola litre, mislim, kile :)))))

Која си ти једна лопужа бре.

Ништа нисам тренирао, али сам стално пичио фудбал и кошарку као клинац, а касније само на физичком у средњој. Фудбал немам појма да играм, а кошарку сам помало и знао, имао сам неки чудан шут, прилично прецизан, али далеко од доброг играча. Последњих година сам повремено пичио стони тенис, ту већ нисам лош. Задњих годину дана сам у контакту са спортом једино путем теве екрана. Закључак: волим, а не знам.

П.С. Назив теме је плеонастичан за све паре.

Eeeej, ne dirajte Čaveza! :D

To sam trčao u 4. srednje, sada je 2 godine posle to mnogo lošije, siguran sam. Sumnjam da je ispod 10, da budem iskren. Dajem si nekih 11,3-5 da bih trčao. Jer uopšte ne trčim toliko. Ne jer ne želim, nego je dosadno kada niko drugi neće. Jbg, ja sam jedan od onih likova što zna da ode u 6 ujutro da šuta na gol ili u 12 uveče to isto. Pa da trčim i da se zezam, ali vremenom postane dosadno jer, je l', niko drugi neće pa se smorim sam. Dok je bila škola, minimum po 2-3 sata dnevno sam trčao, vozio bajs (i sad, srećom, rođen sam sa njime, rastao bajs moj polupani uz mene), pičio fudbal, basket, ragbi ponekad, i tako.. Stalno u pokretu. I onaj moj profesor je tu jedno 40 godina ako se ne varam, kontam da mu je radna dozvola istekla, ali lik sa 60+ godina još brži od nekih školaraca tu.

Oh well, uvek mi ostaje fudbal. Sada sam sudija, pa mi bar pomaže da uvek budem na mestu događaja!

Ја био први на републичком такмичењу из биологије у четвртој години средње ако се то рачуна у спорт...

Kao klinac redovno bio i ostao golman na bilo kojoj fudbalskoj utakmici u kraju.Sad treniram i igram paintball,takmičenja u ovoj godini nije bilo pa sam sa svojim timom samo rešetamo botove i amatere.Jebiga,skup sport,malo ko ima priliku da igra više od 2-3 puta u životu.Obrobao sam se malo u auto-sportu i slupao auto na prvoj brdskoj trci na Avali i automatski izgubio sponzora.

Ja sam na trcanju u 8. razredu bio prvi, bio sam na okruznom iz stonog tenisa, i igrao sam bilijar za jedan krusevacki klub.

Ja sam na prvenstvu vojvodine u sahu prosao sasvim solidno imao sam 3 pobede 2 izgubljene i jedan remi bio sam 30 i neki

Karate - par medalja.
Vaterpolo - par medalja.
Košarka - poziv u reprezentaciju.(nisam otišao, jer sam bio "švercovan" za godinu dana mlađu kategoriju)
Mali fudbal - slanje po burek protivničkih igrača, pimpovanja i voleji sa pola u rašlje i sl...

trenirao kosarku 13 godina.
poceo u AIK iz backe topole...odatle otisao da igram za suboticki Spartak...koji je tada bio u prvoj ligi...nakon toga grcka treca liga...pa panatinaikos akademia...iz juniora odma me prebacili u drugi tim koji je tada bio sastavlje od igraca koji nisu na olimpijadi..(lakovic sedeo na klupi i ladio jaja)...tu i trebao da ostanem al su pocela petljanja jer se telo zaraditi na meni..imao 17 godina..maloletan po nasem i njihovom..pa su hteli da mi daju drzavljanstvo jer smeju po zakonu imati samo 2 stranca u ekipi...medjutim tu negde puklo usput..(nije do mene)...mislim da kk Crvena Zvezda htela da zaradi na meni...nisam imao ugovor do tada...i trebao panatinaikos da plati 200 evra i da me dobije...(koliko kosta klubove koji su me predhodno samo registrovali)..zvezda namirisala i zvala me u prvi tim...zmago bio trener a trifunovic pomocni..i tada je ilic indirektno od matorog trazio par iljada evra...koje moj cale nije imao..a i da je imao ne bi mu dao..ja popusio foru..napunio 18 godina i pukla prica zbog ni sam ni da n danas ne znam zbog cega...posleo bio u hemofamovim juniorima...al sam ubrzo izgubio volju za kosarku..posle se promangupirao...presatao da igram godinu ipo...pa poceo opet da treniram u veterniku da pomognem starom mom treneru da ih uvede u prvu srpsku....usli su...prestao da igram za stalno...trofej jedino prvak vojvodine u kadetskoj konkurenciji..nisam uzo nikake preterane pare...par majica..neke trenerke..koji duks...i e da..proputovao sam sve jebene sale u svim jebenim vukojebinama...pa cak i u grockoj.

znam da je ovo vise neki neuspeh...al ja ga ipak gledam kao uspeh

Mozemo je'an basket da opicimo.

Trenirao fudbal kao mali skoro 2 godine.U osnovnoj trenirao basket u BIP-u pa u FMP-u to sve ukupno oko 3 godine (prestao da treniram jer su u vecini slucajeva mamini i tatini sinovi dobijali priliku da se "istaknu" pre dece koja su stvarno talentovana) i na kraju trenirao tenis,prvo sa privatnim trenerom pa onda u Partizanu nesto preko 2 godine i to je to (krenuo da treniram cisto rekreativno i zato sto volim taj sport pa me taj trener prebacio u Partizan kad je mislio da ce biti nesto od mene lolz).Sve ovo nazalost bez nekih vecih rezultata. xD

Dzankee
Ja sam na trcanju u 8. razredu bio prvi, bio sam na okruznom iz stonog tenisa, i igrao sam bilijar za jedan krusevacki klub.

Lažeš, ti još nisi 8. razred.
Inače, trenirao fudbal, igram tu i tamo često, mada sam dobar, košarku sam niđe veze, mada i nju igram, treniram MMA....

Žuti i oranž pojas iz karatea.

bio najbolji rukometni golman u ligi za 93. godište iako sam 94. i posle 8 godina sam pre mez' dana batalio. majmun...

kada sam trenirao basket u cetvrtom osnovne izgubili smo od partizana samo 23:167...e to je uspeh

Дао гол и ауто гол за Борац из Остружнице, после тога никад више нисам заиграо