![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Blago mi je neugodno ovdje kad vidim ove izljeve :D
A bilo je ugodno dok je trajala Oluja? -.-
Ma u Srbiji je drugi mentalitet, Srbin u ratu kad vidi frižider zagrli ga ka najrođenijeg, Ujke prvo rješavaju probleme zbog kojih se ratuje pa onda dijele otetu imovinu.
Vama svima pametnjakovićima treba malo da živite u Bosni... kad ti je komšija Srbin i Hrvat a ti Bosanac i obrnuto. 95% vas je zatvoreno među svoj narod i vjerovatno niste svjesni da se možda nebi mrzili toliko. sa nacionalizmom se neće daleko dogurat. ako je nekom miliji rat za Veliku Srbiju Ustašku Hrvatsku il Republiku (nacionalističku) Bosnu i hercegovinu) nek ode u afganistan , irak iran il gdje već i nek vodi neke svoje bitke. dosta je rata ovde bilo.
Ima velike istine u ovome što Skočimiš govori, verujte mi ljudi, ja sam iz sela kod Brčkog.
@ skočimiš
Još ugodnije u Vukovaru,Dubrovniku,Šibeniku,Zadru,ostatku Slavonije itd...
Iako neznan šta želiš reći,doša sam sa namjerom se malo zajebavati al vama očito ( većini ) se upali neki kliker čim vidite Hrvata -.-
Šta sad ovo treba da znači? Ne kapiram majke mi.
daleko od toga da ih mrzim,samo ih ne volim... oni zapravo imaju kompleks zvani SRBIJA !
kenja mi se i sto imaju svoju temu na forumu i kenja mi se na sebe sto pisem ovde uopste zato sto nista pametno nema da se kaze i na kraju se zavrsi nekim politickim govnima.
Како се не могу поредити? И једни и други су десни екстремисти, иста говна такорећи. Моје мишљење, не мора да значи да сам у праву.
Био сам у Босни прошле године. Болесна ситуација скроз. Кад год се помене федерално Сарајево, мора нешто да се провуче кроз контекст 'Балија'. Типа, ''Сарајево је лепо, али има пуно Балија. Сарајево је кул, али тамо су џамије, ајмо боље да се шетамо по српском Сарајеву.'' Мислим, јебите се, заболе ме за ваше комплексе.
Ја колико видим, овде доста Срба има комплекс звани 'Хрватска'. :)
Ех, да 90тих није био Слоба на власти друга би се прича причала овде...
http://www.youtube.com/watch?v=t5zDRPX-0_0
@ Ludi cak
On mi sa samo spomenio Oluju da mi je bilo ugodno,ja ga samo htio pitat kako jel njemu bilo ugodno kad su granate padale na te gradove
Реално. Србима су све други криви, никако нису криви они сами кад су гласали за погрешне политичаре...
Мислим да Дуб пуца на други светски рат.
А што се Хрвата тиче, немам проблем са њима, индивидуално гледано, као ни са ким. Смета ми систематско подјебавање које се пласира од њихове власти и медија. Ко није одгледао барем један ХРТ-ов дневник, не може трезвено да говори о томе.
http://hatredalive.com/nicks/troll.gif
Džimi, nisi korektan. Ako nekome padnu tri granate u dvorište, otac pogine tako što su ga zaklali, to se ne može nazvati kompleks, nego je nešto više. Imam trojicu prijatelja iz Srbije koji su zajedno sa mnom na doktoratu u Lozani. Kad su dolazili ovamo, bili su sasvim proevropejski orjentisani, u smislu sve je kul i tako. Ali kad su upoznali par Hrvata, koji su počeli baš da ih propisno kajlaju i jebavaju na nacionalnoj osnovi, ljudi su postali nacionalisti.
Lično nemam ništa protiv Hrvata (prcao bih Hrvatice noćima, da opet spomenem) ali sam dobro svestan da su zajebani igrači, ljubomorni na sve naše nacionalne uspehe i su su bar tri puta veći nacional-fanatici nego mi Srbi.
Možda zbog čuvenog izletišta 'Jasenovac' i dečjeg vrtića na istom mestu?
Vi ne razumete da se ratovi planiraju 50 godina unapred, istoriju pišu pobednici, a balkanski narod, kao i ostali, su samo pioni. Nacionalizam je stvar koja nam je nametnuta, samo da bi pravili veća sranja i zabavljali debele čike u foteljama od krokodilske kože.
Iako neznan šta želiš reći,doša sam sa namjerom se malo zajebavati al vama očito ( većini ) se upali neki kliker čim vidite Hrvata -.-
Ма није ово троловање, ово је класично спиновање са њихове стране. Јадни ми, Срби нас убијали у сопственој земљи па решили да се осветимо :/
Ако и једну ствар поштујем код њих, то је ова. Да имамо макар мало националне свести као они, било би нам супер.
Ju, ju, granate! Koliko je Hrvata, a koliko Srba poginulo u ratovima, i koliko Hrvata, a koliko Srba je proterano iz svojih kuća?
EDIT:
Jes, Lupuse. Ja se od početka postavio fino, kad ispade ovaj isti ko i svi.