Braća Hrvati

1. Србима су све други криви, никако нису криви они сами кад су гласали за погрешне политичаре...

Decxko da li ti dostavljaš obaveštenja Koštunici?
    NISU SRBI GLASALI ZA SLOBU. On je na vlast došao putem puča na komunjarskoj tamonekojsednici, dok su s druge strane Hrvati glasali za HDZ.
    Kontash? Zashto falsifikujesh povijest?
    ......
    pjer kralju :)

2. Vi ne razumete da se ratovi planiraju 50 godina unapred, istoriju pišu pobednici, a balkanski narod, kao i ostali, su samo pioni. Nacionalizam je stvar koja nam je nametnuta, samo da bi pravili veća sranja i zabavljali debele čike u foteljama od krokodilske kože.

Da je ovo Youtube komentar na neku jugoplačipičkastonostalgičarsku p(i)(j)esmu, imao bi najviše 'lajkova'.

3. Kakvi crni kompleksi? Zbog toga što su nas klali trebam da ih volim? Voljeću, nije problem, al' nikada ne treba biti prepušten zaboravu ili još gore - opustiti se. Jedva oni čekaju da se opet zarati pa da nas opet kolju, znam dosta stvari, krećem se po tim krugovima. Mnoooogo je to zajebanija situacija da olako proglašavaš neke komplekse.

4. Da je ovo Youtube komentar na neku jugoplačipičkastonostalgičarsku p(i)(j)esmu, imao bi najviše 'lajkova'.

Realno :)

5. REALNOST JE RELATIVNA STVAR, DOK JE OVO AROGANCIJA.

6. Nacionalizam je stvar koja nam je nametnuta, samo da bi pravili veća sranja i zabavljali debele čike u foteljama od krokodilske kože.

Не мислим да је национализам наметнут. Национализам је особина приглупих људи и људи без сопственог идентитета, а већина светске популације је приглупа, тако да му национализам дође нешто као природно стање. Е, сад, постоје државе које имају јаку економију, где људи раде, па немају времена за националистичка просеравања, као и земље са добрим образовним системом, па успевају да ублаже националистичке склоности код људи.

А какав је образовни систем данас у Србији? Јеботе, међу професорима су србенде на све стране! Мене су у школи учили како су Срби увек били на правој страни, како су Срби небески народ, сви остали што су против Срба су зли, те треба водити непријатељску политику према њима. Дакле, у Србији се национализам још и потпаљује.

Džimi, nisi korentan. Ako nekome padnu tri granate u dvorište, otac pogine tako što su ga zaklali, to se ne može nazvati kompleks, nego je nešto više.

Ја причам о младим људима. Људи млађи од мене који имају 18-22 године мрзе своје вршњаке иако нико од њих малтене није видео тог рата. Који курац? Јебено погрешно васпитање.

7. Nisam nikad bio na hrvatskom primorju.

8. I to što kažeš, uvek su bili uz nas kada nam je bilo najteže, čak su nas oslobodili austrougarskog i nemačkog jarma i dali nam priliku da napokon postanemo nezavisna država.

9. @ Ludi cak

Šta sad to treba značit ''isti ''

Jesam ja ičim ovdje obezvrjedio srpske žrtve kojih je bilo ??? Ja samo sagleda situaciju sa drugog aspekta

10. NISU SRBI GLASALI ZA SLOBU

Шио ми га ђура...

11. Citiraću čuvenog hrvatskog velikana Mata Meštrovića

Nije mi jasno - dvjesta godina mi koljemo Srbe i što ih više koljemo oni hoće da žive sa nama. Taj fenomen ja ne mogu da shvatim

12. DŽIMI sam si sebi odgovorio kad si me citiro. kažeš bio si, ja kažem živit. ne možete vi shvatit neke stvari džaba je !

13. Šta sad to treba značit ''isti ''

Jesam ja ičim ovdje obezvrjedio srpske žrtve kojih je bilo ??? Ja samo sagleda situaciju sa drugog aspekta

Treba da znači to da su skoro u pravu oni koji kažu da svaki Hrvat samo čeka priliku da te sjebe jer si Srbin. Kako nisi obezvredio? Pa nisu ti civili bili cvećke, nego se zna kako su se odnosili prema Srbima u Hrvatskoj. Iako ne opravdavam ubijanje civila, pola njih je bilo naoružano i loše nastrojeno.

14. ROki jel si možda mislio na ovako nešto ?
    http://www.youtube.com/watch?v=iIZtoQHqFq8

15. BeboP, ne slušam ratnoprofitersku muziku.

16. U pravu je džimi samo ne onako kako on misli, samo mu post tako deluje. Jesu Srbi iskompleksirani Hrvatima, ne znam zašto, ali tako je. Nametnuto je nekako da su oni Zapad, učeni, školovani, kulturni, imaju more jeboteeeeee! I onda u društvu se uvek nekako mi njima šlihtamo, puca se redovno na jugonostalgiju valjda to nas veže pa da ih odobrovoljimo.
    Meni zaova dođe ovde i priča o Jugoslaviji, Titu bla bla, ode se kod nje u Hrvatsku, kad- vidi majci odvede me u katoličku crkvu i zna sve tamo! Od molitvi pa do onih sablaznih mantranja, pa ko je nauči da mi je znati...
    S druge strane Srbi imaju veliki animozitet prema muslimanima kontam da je to zbog šiptara ali dok njih ismejavamo, prema Hrvatima se ponašamo kao provincijalac u blatnjavim čizmama pred damom u kočiji.
    Evo prošli mesec im je bio neki popis stanovništva. Fali im kaže 500 tisuća ljudi u odnosu na tamo neku 1966, valjda. I stoku još nije ni stid da se kao pita gde im je to ljudstvo nego dolaze do zaključka da Hrvatice malo rađaju! A prosek im je mislim četvoro dece...Ali malo majku mu, minimum osmoro treba rađati.

17. Fali im kaže 500 tisuća ljudi u odnosu na tamo neku 1966, valjda.

To ljudstvo je verovatno otišlo u posetu rođacima u Srbiju, odakle se više nije vratilo.

18. Ja mislim da nama treba još jedan rat.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.