Braća Hrvati

1. S druge strane Srbi imaju veliki animozitet prema muslimanima kontam da je to zbog šiptara ali dok njih ismejavamo, prema Hrvatima se ponašamo kao provincijalac u blatnjavim čizmama pred damom u kočiji.

Lol, pitam se zašto je ovo ovako.

2. Славо-Серби су смеће народа, они су Херватску издали и, ако устреба, опет ће је издати, макар без своје користи, само да њу издају. Они су по својој нарави и без ума и поштења, проти слободи и проти сваком добру.

http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/157/732/died.png?1312383902

3. Pjer, nemoj da troluješ. Ja nikad nisam čuo za taj citat, ali ko zna, možda i jeste tačno.

4. Ne osećam mržnju prema bilo kojoj naciji, ne treba po pojedincima ocenjivati celu naciju, ljudi se dele samo na dobre i loše. Pre ću verovati dobrom Hrvatu, nego lošem Srbinu.

5. Ok, pradedu, a šta da je neko iz bližeg kolena. Imao bi drugačiji stav.

Па, и ћале ми је ратовао у Босни, тукао се са Муслиманима, па ја не мрзим Муслимане. Могу само да имам аверзију према Муслиманским екстремистима, тј. према одређеним групама које су, заједно са сличнима из редова Срба и Хрвата и изазвале рат, али зашто мрзети читав један народ? Чему то? Куда то води?

Да сам на власти, сваки национализам бих сасекао у корену, без обзира што је гушење слободе говора. Једноставно, то је лоше за људе и државу. Људи једноставно не знају шта је добро за њих.

6. Имаш Чаче неког њиховог филозофа који је Рода Благојевића прогласио за потврду теорије како ми много крадемо.

7. Јебига пјер, немам литературу при руци да дајем боље цитате. А њега сматрају за оца нације, и то је чињеница. А и покушај да даш једном одговор који није нека гејштина као ово.

8. без обзира што је гушење слободе говора. Једноставно, то је лоше за људе и државу.

Što nas dovodi do zaključka da je demokratija jedno veliko vnugo.

9. Kako Lupus, Skočimiš, Roki i Džoni lepo, školski objašnjavaju neke stvari, a mi Srbi nikako da ukapiramo, da nam dođe iz dupeta u glavu. I trebamo se podsećati, utvrđivati gradivo, jer izgleda do sada smo mogo puta greške ponavljali.

Samo očekujem da Tadić ode da se izvini Hrvatskoj zbog ovih postova na Vukajliji. -.-

10. Lako ti je gledati sa strane i osuđivati mržnju. Trebaš ovdje živjeti i okusiti tu mržnju kojom te svakodnevno bombarduju, što sa državnih medija što personalno, kad se sretneš tet-a-tet. Postoji mit da su Srbi isključivi krivci za sve što ne valja. I ti gledaš sa strane, Republika Srpska zarađuje pare koje oni otimaju od nas, uzimaju nam vojsku, policiju, sudove, sve i još ti psuje mamu četničku zato što ga hraniš. I zato što je bila Srebrenica i to već čuveno SARAJEVO U OPSADI, GRAD HEROJ, iz koga je, nekim čudom, protjerano sve što je srpsko bilo i u koje se nikada neće smjeti vratiti a da ga neko ne zapali u haustoru zato što je Srbin. I kada neko uhapsi bivšeg ratnog komandanta, čovjeka koji ti je ubio najmilije, pa ga puste, pogađaš, zato što je musliman, ti trebaš da voliš? Nije on to namjerno? I taj isti zločinac ti dođe na državnu televiziju i kaže ti da si genocidna tvorevina i da te treba istrijebiti dok se svi ostali smiju i govore hahaha vid jest zanimljiv. A mi treba da volimo. I kada se omladina zavedena u ćagama kao folklorni ansamb okuplja u svojim prostorijama da pravi akcije u slučaju rata i da već sada dijeli ratne zadatke i da već sada imaju naoružanje za 500 ljudi mi treba da ih volimo? Kada u okolini Zvornika, u brdima, imaš 1500 mungosa svježe obučenih i pod punom ratnom opremom koji jedva čekaju da dignu branu u vezduh i da zauzmu Višegrad, mi treba da ćutimo i da volimo? Treba da volimo i teroriste kod Bočinje koji već godinama drže vojni kamp pod nazivom 'ZA DJECU ŠEHIDA' il tako nekako, gdje se djeca šehida igraju rata i preskaču balvane i bodljikavu žicu opasani sa 5 kila C4. I još mnooooogo, mnogo gorih stvari kojima nije mjesto na forumu, što balijskih što ustaških pokreta i akcija.
    Mi treba da sklonimo strah u nadi da će ovdje sve biti lijepo i da će oni na nas bacati šampite? Taj se film neće gledati još dugo.
    Raja, ja ne očekujem da će neko iz Beograda zapičiti na ovu moju čuku da me brani od mungosa i uja. Zato mi moramo da živimo u toj napetosti i da budemo spremni. Ako ništa bar da znamo ko smo. Puknuće kad tad, mora da pukne. Zato, burazeri, tek kad okusite te neke stvari kojih nema u novinama i o kojima dnevnik ne govori - shvatićete zašto se mrzimo. Nemojte očekivati da će Srbi u BiH ikada voljeti mudže ili zenge. Ili još bolje rečeno - nemojte očekivati da će vas ikada ijedan musliman ili Hrvat voljeti. Nema od te ljubavi ništa.

11. Zar se muslimani ne piše malim slovom?

12. Što nas dovodi do zaključka da je demokratija jedno veliko vnugo.

Наравно. То сам одувек причао.

Kako Lupus, Skočimiš i Džoni Kurajber lepo, školski objašnjavaju neke stvari

Добро си рекао - 'школски'. Јер исто причају и наставници у школама и тиме трују децу. Што је, наравно, тужно.

13. Zar se muslimani ne piše malim slovom?

Ако мислиш на муслимане као вероисповест, оне који живе у целом свету. Ако мислиш на Муслиман = Бошњак, онда ће бити велико слово.

14. Добро си рекао - 'школски'. Јер исто причају и наставници у школама и тиме трују децу. Што је, наравно, тужно.

E da se u školama učilo kako treba a ne da smo braća onda ne bi ovoga ni bilo. Ovako su nas ložili na bratstvo i jedinstvo. Sada ih opet lože na liberalizam i ta sranja. Nikada nećemo naučiti. Ništa sa Hrvatima.

15. Имаш Чаче неког њиховог филозофа који је Рода Благојевића прогласио за потврду теорије како ми много крадемо.

Ali me još više zanima, zašto nas zabole kuratz za ovo? Šta nas zabole i da Josipović izjavi da su Hrvati nastali od dinosaurusa preživelih udar komete?Zato mi je ovaj Aurorin post (o tom ambivalentnom odnosu prema hrvatima) neverovatno interesantan.

S druge strane Srbi imaju veliki animozitet prema muslimanima kontam da je to zbog šiptara ali dok njih ismejavamo, prema Hrvatima se ponašamo kao provincijalac u blatnjavim čizmama pred damom u kočiji.

Dakle, srešćeš čoveka (lično iskustvo) koji će pljuvati po Hrvatima i jebati im mater ustašku dok ne upozna jednog s kojim će biti ljubim ruke, volim šetnje po Dubrovniku i jedem eva sardine.

16. Jes vruća tema.. Nego, a šta je bila poenta teme?

17. Evo ja juče bio u Hrvatskoj, prešao imaginarnu liniju granice, na rijeci. Mogu vam reći, isti kurac ko i kod nas, samo kod njih malo dublja voda, u tom dijelu riječnog korita.

18. Kao što rekoh, otac mi je zagorac, majka srpkinja. Otac je proterao mene i moju majku iz kuće pod pretnjom da će nas zapaliti u istoj, jer sam ja četničko kopile. TAko sam danas zaglavljen ovde u ovoj vukojebini zvana Srbija, i da li posle svega mrzim hrvate? NE, ja ne volim USTAŠE, dva različita pojma su to, ali ljudi često shvataju kao sinonim. Kao što Džimi reče , nije cela nacija taj metak ispalila, samo eksremističke grupe vođene bolesnim umom, imam dosta poznanika iz Hrvatske koji su bili protiv rata, i koji su čak meni i staroj ponudili sklonište. Nije čitava nacija kriva zbog umobolnog razmišljanja pojedinaca. Ma i da 99 % isto razmišlja, opet zbog tih 1% ne možeš narod kriviti.

19. Бут мени је та изјава прилично симптаична, исто би било да је изјавио било ко, него је Чак поставио питање аутентичности неког сличног цитата.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.