U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
S druge strane Srbi imaju veliki animozitet prema muslimanima kontam da je to zbog šiptara ali dok njih ismejavamo, prema Hrvatima se ponašamo kao provincijalac u blatnjavim čizmama pred damom u kočiji.
Морам да признам да је Аурора написала пар паметних ствари овде.
S druge strane Srbi imaju veliki animozitet prema muslimanima kontam da je to zbog šiptara ali dok njih ismejavamo, prema Hrvatima se ponašamo kao provincijalac u blatnjavim čizmama pred damom u kočiji.
Амин. Свака част.
E vidiš, to je to. Taj talenat, da sve svoje mane i loše trenutke sakriju od drugih, a najviše od samih sebe. U Srbiji bi odma neko izjavio: "Pa kreteni, zar se ne sećate da smo ih pobili i proterali?", ali ne kod njih to niko ne govori, a i da kaže bio bi proglašen za izdajicu naroda Hrvatskog.
Zašto ponovo ulaziti u brak koji se 2 puta završio krvavim batinama??? Šta je bre ovo, kolektivna amnezija?
Jeste, aurora je dobro sad rekla, potpuno tačno. Uvek im se šlihtamo bez razloga, ne kao nacija, nego kao pojedinci.
Gledao sam prenos godišnjice 'Oluje', Jaca je Gotovinu nazvala herojom. Zamislite da neko naš isto kaže sa nekog našeg generala...
Ja sam polutanac, majka srpkinja, otac zagorac, šlihtajte se malo meni.
Ne volim Hrvate jer smo ratovali sa njima nedavno i neću voleti nikada nacije sa kojim samo ratovali za vreme mog života. Naciju čiji je metak ranio mog oca. Naciju čiji je metak pobio jedan deo moje familije. Ljude koji nas mrze mnogo više nego mi njih. I naciju koja je nastala na našoj grbači ali iz naše gluposti. To ne znači da ću da skočim odmah i bijem Hrvata samo zato što je Hrvat, nego znači da ih ne volim jednostavno i kraj. Naciju koja se sada nešto loži a pogazili bi ih za tri minuta. Možda ih ne gotivim najviše baš zbog toga što se lože a dobili bi po pičci lagano od nas. Smešni iskompleksirani indijanci.
Ima milon njihovih poteza koji govore u prilog tome koliko su jadni. Recimo kada im se onaj kukavac, Dačićev najbolji drug, Boris Tadić izvinjavao za kurac-palac, oni su odmah posle izvinjenja na državnoj televiziji pustili koncert Tompsona.
Sa tom zemljom treba imati neke normalne međudržavne odnose jer nisam za rat. Vreme ratova je prošlo ali sa njima nikada ne treba praviti neku državu ponovo niti se nešto bratimiti posebno jer se zna kako će se to završiti. Daleko im lepa kuća.
Још једна ствар, мени никада неће бити јасно како могу да држе Анта Старчевића толико високо. Јеботе, отац нације. Човек који је отворено говорио ствари попут
И Чаче, како то мислиш да им се не шлихтамо као нација? Председник државе одлази да се извињава и као дете очекује да ће да му се врати истим мером?
Ti si još i dobar, najgori su oni od majke Hrvatice i oca Srbina. Joj, koliko takvih znam, a ćerke su najgore... ccc
А нацију потпуно боли патка шта раде ти појединци. Па замислите да неки ватхр дође и да се извињава као Тадић њима. Па добио би доживотну забрану уласка у хрватску...
Svi znamo šta je bilo u poslednjem ratu. Šta je sad ovo? Utvrđivanje gradiva?
Дај човече. Чему то?
Touche, to majčinsko domobraniteljsko vaspitanje je zlo i naopako.
Pa da. To je kao kad neko dođe i kaže: "Slovenci/Rusi/ovi-oni nas vole, bio sam tamo, pričao sa njima." Koga boli kurac šta narod misli, ionako se narod ništa ne pita.
Реално, због оваквих ставова се воде ратови.
Што да будем у миру с неким, кад је мој деда био у рату с његовим?
Сад ја рецимо треба да мрзим Бугаре зато што су ми Бугари заклали прадеду?
Боле ме курци.
Да, јесте, тај метак је испалила цела нација, иначе...
Ok, pradedu, a šta da je neko iz bližeg kolena. Imao bi drugačiji stav.
Ma ne pratim to. Sad i ne znam šta sam mislio pod tim. Važno da sam u tom trenutku nešto istripovao :)
Ne treba da ih gazimo, ali bismo ih pogazili.
Pa ne cela. Naravno da nije Džimi. Pripadnici te nacije su ga ispalili jer su moji bili pripadnici druge nacije. E sada ne mogu ja da idem od jednog do drugog i da ih pitam, jesi ti pucao?
Kažem ti, ne zanimaju me. Ratovali su sa nama i daleko više od pola Hrvata nas mrzi, baš me briga za onaj sitni postotak koji nas kao gotivi. Ako i postoji taj sitan postotak.
Што да будем у миру с неким, кад је мој деда био у рату с његовим?
Сад ја рецимо треба да мрзим Бугаре зато што су ми Бугари заклали прадеду?
A zbog ovakvih stavova nas jebu u dupe redovno, kao onaj gangbang 1915. Treba biti oprezan, ništa više.