![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Да. Али ретко је чист.
Amin.
Ратни злочин и геноцид нису исто. Два различита кривична дела која деле елементе општег бића кривичног дела,тј. радње су им сличне, разлика је, на пример, ратни злочин подразумева и насељавање свог становништа на окупирану територију. Ратни злочин се може извршити само у рату, док геноцид не мора.
Геноцид је кад покушаш да створиш етнички чисту државу тако што убијеш 700 хиљада људи, а ратни злочин је кад у једном градићу побију 8 хиљада људи. Јесам скапирао?
Не. Ратни злочин је према цивилном становништву у општем смислу, а геноцид када је уперен против етничке заједнице.
Ратни злочин није инспирисан етничком мржњом у својој основи, а геноцид јесте.
Хаха, па ратни злочин онда не постоји. Осим у случајевима кад ја искористим рат да убијем комшију коме дугујем 10 'иљада евра.
Мислим да је разлика између геноцида и ратног злочина у томе што је геноцид озбиљан покушај истребљења неке нације.
Идем да гледам утакмицу, доћи ћу касније.
Лаички гледано, да, али са правничке стране, није. Поента је у мотиву, пасивном субјекту, начину извршења и околностима, тј. у општем бићу кривичног дела. Објашњавање би било даље застрањивање са теме. Извињавам се модераторима и читаоцима.
Interesuje me da li i etnicko ciscenje spada pod ratni zlocin? verovatno da..stajaznam
Takodjer
Nikad ne zaboravi Oluju i Bljesak! To je velika sramota.
Cela Kroacija je sramota.
да се и ја прикључим овој теми, ред је.
е па, браћо хрвати, љубим вас у пичку!!2
Ja volim da spavam Hrvatice! Da stvaram trpeljivost nacionalnu sa Hrvaticama i da vodim ljubav noćima sa njima u raznim pozama a ne rat! :*
I oni su Srbi, čim ne volimo jedni druge toliko.
Ja volim Hrvatice.
Лаички гледано, да, али са правничке стране, није. Поента је у мотиву, пасивном субјекту, начину извршења и околностима, тј. у општем бићу кривичног дела. Објашњавање би било даље застрањивање са теме. Извињавам се модераторима и читаоцима.
Размишљао сам да се позабавим тиме, нађем неку литературу и мало проучим, али сам баталио пошто сам схватио да се све те правне ствари на крају своде на то да је исправно тумачење онога ко је у позицији да даје коначни суд.
Pravo zboriš.
Posjetite index.hr i vidite što ih Bosanci arce nakon pobjede u kosarci
Banuju ljude na temi zbog 'nacionalne netrpeljivosti' a modovi se u grupi o Kuranu sprdaju sa islamskom religijom.
cutimo a?
Zajebancija je bila i za ustaše. Mi njih ujke, oni nas čede. :)