Braća Hrvati

1. Al je ova tema omašena sa postovima, ali skroz. Ja sam čitav život živio na granici sa Hrvatima, dok nisam došao na faks.
    Eto, dođu kod nas na pijačne dane, nakupuju stvari, pojedu ćevape, popiju kafu i zapale nazad u Hrvatsku. I imaju bolju graničnu kontrolu od nas.

tvoj nije?
    Ja živJela s njima a tebi dolazili sitni šverceri pa ti znaš?
    Nit valja piti Cedevitu niti šta drugo jer su komprimati štetni.

2. Neke napojite i nahranite, pa im radite šta vas volja. Ljubav se mjeri apetitom, jebiga. Ima nas svakojakih.

3. ahahahaah edi, edi
    hajd ti nam daj jednu opservaciju. A vi čeljadi tišina i slušajte čoveka koji zna.

4. In vino veritas, draga moja auroro.
    Pa, voli bližnjega svoga, jebem mu mater, kad moram biti prost. Evo, ti si meni draga ko da si mi rođena, a poznajem te samo po rukopisu. Kod mene nema mjesta za mržnju-volim više, još više i puno u pičku materinu. Bar je to lako.

5. Tako je, edi! Volimo bližnjeg i okrenimo i drugi obraz;)
    Ko zna čitati, nek pročita čoveka i zaključajte temu.

6. Ahaj, evo i mene se citira, nema zaključavanja.
    Auroro, nisu sitni šverceri, to su normalni ljudi, samo im jeftinije kod nas. I šta ako si živjela sa njima? Ja bio na prvoj liniji 95. pa se ne hvalim.

7. ??? kakve sad to veze ima? Gde si bio na prvoj liniji 1995.?

8. Pa kuća mi je bila na prvoj liniji, pa samim tim i ja u njoj. A evo i kada

9. dooobro i kakve to sad veze ima sa mišljenjem o Hrvatima?
    Moje je da imaju pogubnu politiku po Srbe, tog se drže i rade i radiće na tome, kao ljudi su vredni, složniji od Srba, vernici koji su veći katolici od pape a kao takvi imaju i obilato koriste benefite koje to pruža. eto.

10. Ma slažem se ja, samo sam bacio repliku na sitne švercere.

11. Ma pusti ti sitne švercere, oni su nacija za sebe, zato Brčko i jeste distrikt:)
    Eto vidiš da smo tu negde bili

12. ne bistrite politiku :)
    evo i ja iz RH

13. eto i mene iz komšiluka :)

14. ev ja iz BiH važil se? imam prijatelja Srba, sa nekim idem u školu. sa Hrvatima nisam imao kontakta još. djedu mi dolaze prijatelji iz vojske Srbi.

15. Nisam u mogucnosrti da kopiram moje porodicno stablo,vodim poreklom sa korduna mesto rakovica nadomak plitvickih jezera tamo mi je ziveo deda do 40 i koje,zadnih 60 godina su u pazovi.U porodicnom stablu pise da su ustase za vreme drugog svetskog rata zaplaile crkvu i da je iz moje familije tu bilo troje dece najstarije mislim da je imalo 7 godina.Kad se spremalo za dogoverni pokolj srba u tom kraju jedan komsija koji je hrvat rece mom pradedi da se kupi i bezi jel se zlo sprema...tako i bilo moji zbrisali na vreme i dodjose u pazovu..Tokom rata devedesetih i oni od rodjaka koji su ostali opet su pobegli i opet je bilo ubijenih...sta ja sad da mislim o komsijama hrvatima???

16. Ja sam polutanac.

17. Pajko, jel misliš na ustaše ili na hrvate?

18. ustaše ili na hrvate?

i na jedno i na drugo.....

19. Remac, i ja imam sličnu situaciju, samo sam ja iz Vrbnika, kod Knina. Retki su Hrvati Hrvati, većina su Ustaše, koliko god to dobro skrivali.

20. Kod nas je to onako izraženije pa reko da nije ta razlika i kod njiha...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.