Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
E, ozbiljno, ajmo to da se skupimo i da radimo nešto nevaljalo.
Javi se Pekiju i idite na redtube u igraonici. To ce biti okupljanje 2/3 svih autora iz cacka (nece ruka da napise veliko slovo, ne da mi se), a radicete nesto nevaljalo.
Mrš Đeriko odavde!
Videćeš ti kad napravimo okupljanje u Borčevoj hali, a red do Moravice, ne moš se uđe od silne čačanske pičetine, lololo
There are 16,132 sites with a better three-month global Alexa traffic rank than Vukajlija.com. The site has a relatively good traffic rank in the cities of Jagodina (#15) and Cacak (#15).
Ima tu istine.
Ја сам докон иначе.
Idi jebi nešto.
lolololo
То би било лепо... Вероватно.
Š`a je sugradjani, zamrla tema?
Uz Moravu vetar duva, jebiga.
Zamrla k'o Cacak, jbg.
Vala da znaš.
Gde zamrzo, sad će "Dani kajsije" u Miokovcima. Jes da sam se izbedačio kad čuh da misle na voće, a jok na rakiju. Ali nema veze, ima da cedimo ko Marko Kraljević!
Haha ja sam bio ubedjen da ne misle na voće.
Ma izem ti Cacak, kad Darko Rundek dolazi u Uzice.
Pa kad ne svira covek po seoskim domovima kulture, nego samo po gradovima.
Sine, on tamo nastupa na hidrocentrali. Nase selo bar ima dom kulture.:)
Na najstarijoj hidrocentrali u Evropi, drugoj najstarijoj na svetu. I rest my case.
ДАРКО ЛАЗОВИЋ ЈЕБЕ!
И ТОЧАК!
И БОРА!
И СОЊА САВИЋ ЈЕ ЈЕБАЛА! ОСИМ У ТРЕНУЦИМА КОД СУ ЊУ ЈЕБАЛИ!
И ЧАЧАНСКА ШКОЛА КОШАРКЕ ЈЕБЕ!
ХВАЛА ТИ, ЧАЧКУ, ВОЛИМО ТЕ!
Лол, ја прочитао чобанизација. Ал добро, кад се сетим Веље, могу рећи да нисам много промашио. :)
Cemu ta digresija sa Veljom? I bez njega nisi nista omasio, dobro si video :)