Чачанизација

1. Ne pijem, jebemudete. :D

2. Ovaj put idemo kod Voja direktno, ne u neke fensi kafice gde nemaju veliko pivou, jebem ih usta.

3. Kakvi ste Vi cinculatori, okupljate se na pijanku...dok ljudi uče, e Čačani.
    Želim Vam dobru pijanku, Pekki nemoj da posustaneš, pusti ti ove smrtnike neka se uroljaju...

4. YeahBatch

Ovaj put idemo kod Voja direktno, ne u neke fensi kafice gde nemaju veliko pivou, jebem ih usta.

+1

5. A zamisli kadar, dolazim i ja. Lololo!

6. Kurac, teo sam da bude iznenađenje, da iskočim iz torte i tako te forice.

7. Je l' ovo neka predizborna kampanja? Daj da smislimo slogan. Fazon

DA NE GULITE PROJU
    DAJTE SVOJ GLAS VOJU!

8. Ahahaha, Vojo kralj. :D

9. aa Peki kradeš moju vojovu sliku. :D

10. Vojo nije tvoj, on je čovek iz naroda.

11. Jel čovek iz naroda izbacuje iz kafane u pola 12? Šteta što nećeš biti tu sad u subotu da vidiš.

12. Elzarde, objasni nam više jebenu kravu! :)

13. Kako neću? Pa ja sam specijalni gost!

14. Neće da prizna da smo pogodili. :)

Pa mogao si radi fore da upadneš onako neočekivano da svi popadaju u nesvest, al si sad sjebo stvar. :)

15. E viš, kad ja ulazim u prostoriju, nije mi potreban elemenat iznenađenja da svi popadaju u nesves'.

16. Ne seri leba ti nego kupuj tu kartu i dovlači dupe na Balkan. :)

17. Hmmm...krava je smisao svega, došao bih samo da vidim da li ste spoznali smisao, ali čisto sumnjam.

18. E nije ti ovo Indija. :))

19. Sta bi za kravu picka joj materina?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.