Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne pijem, jebemudete. :D
Ovaj put idemo kod Voja direktno, ne u neke fensi kafice gde nemaju veliko pivou, jebem ih usta.
Kakvi ste Vi cinculatori, okupljate se na pijanku...dok ljudi uče, e Čačani.
Želim Vam dobru pijanku, Pekki nemoj da posustaneš, pusti ti ove smrtnike neka se uroljaju...
Ovaj put idemo kod Voja direktno, ne u neke fensi kafice gde nemaju veliko pivou, jebem ih usta.
+1
A zamisli kadar, dolazim i ja. Lololo!
Kurac, teo sam da bude iznenađenje, da iskočim iz torte i tako te forice.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v531/106/7/1004792336/n1004792336_30217525_4895.jpg
Je l' ovo neka predizborna kampanja? Daj da smislimo slogan. Fazon
DA NE GULITE PROJU
DAJTE SVOJ GLAS VOJU!
Ahahaha, Vojo kralj. :D
aa Peki kradeš moju vojovu sliku. :D
Vojo nije tvoj, on je čovek iz naroda.
Jel čovek iz naroda izbacuje iz kafane u pola 12? Šteta što nećeš biti tu sad u subotu da vidiš.
Elzarde, objasni nam više jebenu kravu! :)
Kako neću? Pa ja sam specijalni gost!
Neće da prizna da smo pogodili. :)
Pa mogao si radi fore da upadneš onako neočekivano da svi popadaju u nesvest, al si sad sjebo stvar. :)
E viš, kad ja ulazim u prostoriju, nije mi potreban elemenat iznenađenja da svi popadaju u nesves'.
Ne seri leba ti nego kupuj tu kartu i dovlači dupe na Balkan. :)
Hmmm...krava je smisao svega, došao bih samo da vidim da li ste spoznali smisao, ali čisto sumnjam.
E nije ti ovo Indija. :))
Sta bi za kravu picka joj materina?