Чачанизација

1. Cakana, ne zajebavaj me, očekujem da si se tamo nacrtala, ščula? :P

2. Ostavite fotografiju sa skupa na ovoj temi.

3. Neka hvala, samo mi još to fali.

Caki, bre, i prošli put si rekla da nećeš dolaziti, pa si se predomislila, očekujem isto da bude i ovaj put :)

4. Sto mene nema na slici?

5. Ju, Caki, vidi kako smo lepi ovde. <3 Lepe ti cvidže, a ja sam ova smorena crna desno.

6. Pa ti si slik'o debilu. :)

Ja sam bre skroz desno sa lakovanim kondurama. Imas li ti oci? :D

7. Jao, Caki, bila si najmodernija to veče, mačko :D

8. Joj, steta sto mi rikno hard i otiso snimak, nisam se ismejo odavno.

9. E, ne pominji to sad, opet će da piše kako neće da dođe.

Caki, pravi se da ništa nisi videla :D

10. Nece ona svejedno doci.

11. Sto je babi milo to joj se i snilo :)) peki bices sam :) ja bih dosao ali sutra imam maturu :)

12. Ако Цакан не дође, ја ћу бити разочаран, заиста.

Бићу разочаран, много.

13. Vidi ga sto je samouveren. :)

Beži od takvih, Cakiša, ti su najgori!!!

E, a smem li ja uopšte da pišem na temi pošto se neću pojavljivati na okupljanjima u dogledno vreme?

14. Бићу разочаран, много.

E jebaga.

E, a smem li ja uopšte da pišem na temi pošto se neću pojavljivati na okupljanjima u dogledno vreme?

Sta dogledno? Ko ce astale da pomera? Nemoj, molim te, sad da me sekiras. :)

15. Aman ljudi nemojte me jebati, oćemo se skupljamo večeras ili ne? Ne mogu da ceo dan gledam u ovo govno da vidim oće li neko odgovori. Ako stvarno ne mogu peki, cakana i tulum, onda da odložimo?

16. Brate, ja ocu. Vi ostali vidite nekako odgovorite.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.