Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
sonja savic
Mare, čitao sam da si studirao, a ja sam tad bio mnogo manji, sad mi samo Kaunt ostao od aktivnih :(
из косјерића келте
Idu mi suze na oči :(
Čorba je Čečen.
Imaju Čačani i Milana Stojadinovića. Kad god neko pomene Čačak, setim se bujnih Stojadinovićevih obrvi.
I točak je rođen tamo, imaju podosta poznatih glava.
A Vukajlijaških aktivnih glava osim Kaunta? :(
Elzeard Bouffier je čačanski.
Ima nas jos iz nula triez dvojke!:-)
Moj deda je iz Čačka i ima mnogo love i ogromnu kuću, i glumi po kafanama da nema para i da ne zna da kocka i navlači naivne budale, prvo mu plate piće pa kockaju iz sažaljena sa njim, a on im proda priču da je pukao mnogo para na kocki, onda ih odere i ode kući sav srećan. Ako su svi Čačani kao moj deda, onda ste govna.
Ubedljivo najbolje prodana fora nekom Čačaninu je da ga nateras da se zakune u Čačak B-)
Trolololo
Ti si Raćoni iz Čačka? xD
Dobro sad, nisam mislio na @sarlatane koji pevaju, glume i trce za loptom. Toga Cacak ima svakako.
Heheh :)
O Чачани...
ju vidi cakana sto godina
Cacani mi deluju kao OK ljudi.
Е нисам ушла на Вукајлију 100 година. :)
Па шта знам, има нас разних.
pa što te nema bre?