Чачанизација

1. Uros Tripkovic...
    Da sam na vasem mestu ne bih se salila sa nama.:P:)

2. Ja studiram u Cacku. Tj. vise sviram kurcu i pikam PES nego sto studiram. Inace, 90% rodbine sa caletove strane je u Cacku. Samo on osto u prapostojbini Kosjericu. Do jaja je Cacak. Nako. Fino. Mnogo lepsi od Uzica de sam ucio srednju. A i picke su bolje.

3. Ja ne bih iso na taj fakultet.

4. Ne bih ni je da se ja pitam.

5. Ni ja. Zato i ne idem.

6. Ne daj samo da te nagovore da ides na TF.

7. Tamo ne idem ni da jebem, što mi je u opisu radnog mesta. Mrš te efe!

8. Nema bog zna sta ni da se jebe tamo. :D

9. хех тф и агрономско су штекови за варење, јебање можете да нађете у монтани паризу и морави : )

10. Da se ne ukvasis malo kad jebes u Moravi? :D

11. то ми је фетиш : )

12. Znate li vi Cacani ima li gde da se kupi komplet lepinja posto sam se navukao dok sam ucio srednju u Uzicu? Nasao sam u nekoj pivnici losu kopiju, pa reko da li ima gde bolje?

13. Hmmmm... lepinje...pfff teskoo ces dobre naci u cacku,,gledaj po pekarama, aliiii...tesko da ces naci dobre...

14. Давно их је било у печењари Радуловић. Нем појма да ли има још. Можда сам се и истрипово.

15. Pretop je bio hit u Raduloviću.

16. Ajde bre da zbudzimo okupljanje...Nismo odavno.:))

17. која сте годишта ви ? ја сам 93..

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.