Седи,један!

1. Али, цртали му пентаграм на челу... :) Непроцењиво.

2. Ma laže bre, traži publicitet.

3. Kad sam se prvi put pojavio u novinama, učenici su cigaretama goreli fotografije na kojima se pojavljujem i crtali mi pentagrame na čelu, pa zbog toga nisam smeo da idem u školu

Hahahaha jebem ti život.

4. Њега од почетка нико није јебао ни 2 посто,а он је био болесно жељан пажње. Онда разредна није хтела да му оправда изостанке,па он дигао халабуку и још стигао да оклевета своје другаре из школе.
    Они који га познају тврде да је изузетно дволична особа.

Ово ми је прво и пало на памет. Публицитет јебени.
    Тај Шупут је још и најлибералнија школа у граду, бар по томе како ћеш да изгледаш, тамо има свакаквих будала. И два вукајлијаша су је похађала :) А ја сам хтела да упишем.
    Али, на пример, не би ме чудило да се ово догодило у мојој гимназији.

5. Poznajem dečka... I mislim da je strašno to što mu rade. Isto bih reagovao i da metalca kinje. Niko to ne zaslužuje, to je grozno!

6. Ako si popio piće pohvali se i ovde da ga poznaješ
    http://vukajlija.com/forum/teme/15648

7. Каква јефтина реклама Саше Поповића. Овај ретардирани народ верује у шта год да му Саша и Гранд пласирају, тако да ће сада неких 70% народа да верује у ову причицу како су металци тако окрутни и цртају пентаграме где стигну, а цигаре гасе неистомишљенима о слике.

Родитељи нису смели да га испуштају на главу кад је био мали!

8. Све бих ја те трубадуре у гулаг кад само траже разлог да не иду у школу. А пекки није страшно то што му они раде колико је страшно шта себи ради.

9. Peki, nisi u pravu. Pouzdano znam da je cela priča potpuno istinita i video sam te likuše što su ga i na njegovom wall-u prozivale, stvarno su debilke.

En Dotteru, jel to znači da treba ubiti svakog ko samo kroči u Grand? Šta će neko ko možda nema para, a zna da peva? Šta ti predlažeš u toj situaciji?

10. Чекај, јел си га упознао ти?

11. Da, poznajem ga.

12. Лично? Одакле је он?

13. Iz Novog Sada je. Znam ga, ali nismo dugo razgovarali.

14. Из Челарева је бре. То није Нови Сад, то су пиздинци, ко и Будисава :))

15. Ок онда. Мада опет, гомила металаца, рокера и осталих припаднија субкултира је изложено оваквим подјебавањима сваки дан, а чим се у сличној ситуацији нађе један балави депре, одма' у новине.

Правда за металце!

16. Ali dokle god metalci budu tako nadmeni samo zato što slušaju metal, tu pravdu neće nikad dočekati. Dok ne prestanu da pljuju po drugim žanrovima i ne gledaju na ostale kao na nižu rasu (čitaj: nikad), od toga nema ništa. :/

17. Пре бих дао да црнцима да ме јебу 12 сати дневно за 2 динара по сату него да идем у гранд.

18. Ali dokle god metalci budu tako nadmeni samo zato što slušaju metal, tu pravdu neće nikad dočekati. Dok ne prestanu da pljuju po drugim žanrovima i ne gledaju na ostale kao na nižu rasu (čitaj: nikad), od toga nema ništa. :/

А ја кажем:

Али докле год грандовци буду тако надмени само зато што слушају гранд, ту правду неће никад дочекати. Док не престану да пљују по другим жанровима и не гледају на остале као на нижу расу (читај: никад), од тога нема ништа.

Има смисла? Не може да буде надмен неко ко чини мањину, а металци су велика мањима у Србији.

19. Усрани сотоникини, како их није срамота да малтретирају дечака анђеоског гласа, семе им се затрло секташко. Не дај се Растко, јер ти носиш име Немањића, златног гласа и прелепог лица.

ПРАВДА ЗА РАСТКА!

20. Ja bih Krastka raszvuk'o konj'ma na repove, čisto da vidi kako je :)))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.