Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Baš je fora da kontriraš i ispadneš bed gaj, baš jeste. Da sam rekla, 'ajde da okačimo sva rešenja da ljudi više ne moraju da se muče, ti bi rekao: 'Ajde da rešenja sačuvamo na flopi disku, da ga vežemo lancima u kutiju, zazidamo u novi most koji se gradi preko Dunava i bacimo zidara u more.
Baš je fora da useremo igricu celom svetu. :)
Dobra fora, al' da mi je vidjeti te manijake i da ih nadraufam.... Počeću od sebe!
Možda. :)
KO SE BIJE TAJ SE VOLI. Baš ste mi bljak.
Vratite se igrici.
Ne povraćaj tu kad te niko ne gleda, nego daj mi hint za 20a, ono sa EXIT-om :)
daj mi link nivoa
Je l' moze neki hint za 21.? Videla sam da ste dobili 62 al' ne shvatam kako.
reme
http://www.eternal-quest.net/turn/hidden.htm
pa right.... Gledaj za svako slovo koje je po redu u alfabetu.... I onda saberi....
@messa
Kaže fino DON'T TURN.
I ti se nemoj okrenuti nego opleti pa izbriši nešto u URL-u, valja kontaš.
Kada ti kaže GED AVEJ FROM HIR! ti ukucaš jednu riješ za izlaz i izađeš.
E jeb'o ga patak, znaš kad bih gledala u taj deo html-a :)) Hvala!
skočimiš dokle stiže sa ovim 22.
Do "JEBEM TI JA MATER U PIČKU STRININU", gašenja igre i oblačenja 'lača za u grad. Ne mogu da dišem, kamo da mislim. Odoh se naroljat' k'o mazga, možda mi pomogne.
ahahahahah.... Slična reakcija kao moja :) Smorih se brate....
gorane imaš pvt.... U vezi rešenja....
фалааа :Д ајооооој рјешееењаа :Д шта сад са овим 22 јеееботе? :О
23 BREEEEEEEE!!!! IDEMO
Ahahahahaha, nRdu :D
Messalina, ja samo da ti se načestitam mile pohovane mečke i da ti kažem da ću te ubiti kad te nađem. xD Izludeću, došla sam do 12.
помагаааааааааај :О