Eternal quest

1. Možda ste PRSLI?

:DDDDDDD

2. ahahahah meni se dešava ponekad, ali samo dok sam na igrici, tako da je verovatno nevezano za vuku.... Meni čudno to za vas....
    Mada meni hard totalno popunjen tako da nema gde da mi ubaci virus :P

3. Prsli smo sigurno. Al neću da mi prsne komp. :)

4. gamby pređe li ti ovaj 22.
    Pomagaj ako jesi....

5. Ma de sam, ja sam se smorio na dvaes prvom. Jebe mi se bre.
    Bilo mi je zanimljivo samo dok sam morao dučim za kolokvijum. :)

6. Jok. Smorilo me da lupam glavu. Za mene su puška i zombiji.

7. ahahah.... Meni u interesu da što više ljudi bude na mom nivou :) Zato pitam :P
    Ubi me u pojam ovo mozganje....

8. Tako sam i ja dok sam igrao. Pun mi PVT nekih šifra, pička materina. :)

9. ahahahah.... ja se smorio, ovaj 21. rešavao juče i danas najgluplja moguća ideja je ispala kao rešenje, ne verujem da sam sve probao sem toga.... Imam osećaj da je i za 22. tako

10. I šta bi, kako na kraju glasi dvajeskec?

11. e jebe nešto pvt... Ne znam dal si dobio poruku

12. Dajte mi hint za 20a, ono sa EXIT slikom :)

13. jbt šta to beše ne sećam se.... :/ podseti me daj mi ono iz source-a

14. Slika koja se zove "Please leave", na slici piše EXIT, a ispod slike, i u soruce-u piše:
    Don't turn.

15. u jbt... Javljam kad se setim, to nije bio težak nivo koliko se sećam.... tu negde imaš rešenje među tim glupostima.... Čini mi se.... Obrati pažnju

16. OBAVJEŠTENJE:
    DO NIVOA 22 IMATE SVU POTREBNU POMOĆ U DOSADAŠNJIM POSTOVIMA. Apelujemo da bez prijeke potrebe ne spamujete temu jer je time činite nepreglednom. Za sve pojedinačne slučajeve đe je baš, baš zapelo obratite se na PVT nekim njuškama koje su ovdje malo duže. HVALA! Kada budemo odradili kompletnu igru - buš mo vam okačili korak po korak za svaki nivo. Ovako - MORATE listati. Opet HVALA!

17. Lele, Skočimiš, uši mi probi s' ovo dranje :/
    Ne brini se, neće da pipamo pevaljku s' masne ruke.

EDIT: I, da, šta god radio, nemoj nigde da kačiš cela rešenja. Poenta je da se bije glava, a ne da se zgugla očas posla. Hintovi su jedina pomoć koja bi trebalo da postoji.

18. Baš je fora da useremo igricu celom svetu. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.