Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Za sedam sam morao da nadjem walkthrough skroz je nelogicno, sad sam na onom broju na kojem te nosaju :D
Iznervirah se na 4.
Koji kurac?
Upisao sam mu sve sto se tice road kombinacija i sve i opet me drka.
I mene jebe 4...Slab sam sa engleskim :)
Odo' prat' suđe, 'bem ti igru i ko je izmisli.
Cak, daj hint za sedmicu! :DD
Daj ti za 4!
:D
Mi spori trazimo pravdu!
Provalila sam sedmicu :P
'Ajmo na nosanje xD
Niko nece da pomogne! :(
Idem da igram PES, tu barem ne mogu da izgubim.
Ovo je brezobrazluk. Kaže mi well done a ja ne kontam šta dalje :D
Skočimiš faco! :D
Ukucaj to gore u url sad umesto trenutnog naziva!
Chavez, šta te muči na tom četvrtom?
pa pises welldone.htm koliko se secam, a sad sam na 10 i nemoguce je...
A za 4 ides road_large, ali nije htm jer je slika nego .jpg
Ludi cak, ne budi spojler, daj hintove ;)
I kako si dodjavola sleteo na deseti?
Pusti taj walktrough :P
Znači da pišem bez razmaka :pljas po čelu:
Aj, dalje, sad nešto guglam, kuku majko.....
http://www.eternal-quest.net/tolkien.htm
Kaj sad?
Ma nemam jos nista za 10, onaj za enlighten me sam isto izguglao odgovor, za 9 je zivotinja slicna ljudima :D
Došao do 10, odgovorio na 10 a ne mogu na 11. Ne kontam.
Skocimis kako 10? Koliko vidim po netu, treba da se pojavi neki username i password i da se ukuca ali ja nisam jos do tu stigao. Posalji mi PVT za lvl10, ili bar daj neki hint.
Kaže ti fino u hintu: NIJE LI DOSADAN? Meni odmah na pamet palo da se dosada prvo odrazi na licu...
Zamisli da držiš keks u ruci, a on hoće keks. Ti mu ponudiš da ga pojede. Prva riječ je username, druga je pass. Omjer 3/2.
Ali kako da dodjem do toga da kucam username i password, ja jos uvek gledam ovog djavola?
Evo ga ukucao sam i pojavilo mi se ono P.S. give him the damn cookie.