Yum! Yum! Sta koji kurac? Kako dalje? Ovo je adresa - http://www.eternal-quest.net/planetearth/, a u source pise go to next quest, probao sam next, gotonextquest, nextquest, pass, cak i planetmars :D
Psd je ekstenzija za fotošop fajlove. Kada otvoriš ovaj fajl u fotošopu ili u gimpu igraj se sa layerima i njihovim providnostima, mijenjaj transparency i riješenje će ti se kasti...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sta sad?
Imaš PP. :D
Gde da vidim poruku?
Evo ga, nasao sam. Hvala puno.
Otiđi u forum i sa desne strane....
Yum! Yum! Sta koji kurac? Kako dalje? Ovo je adresa - http://www.eternal-quest.net/planetearth/, a u source pise go to next quest, probao sam next, gotonextquest, nextquest, pass, cak i planetmars :D
Pa idi na nextquest al ostavi planetu zemlju na miru :D
Koji sam retard, nisam kucao .htm
Pa ovo neki naš čovjek pravio O_o?
Haha, kako zanimljivo!
Vi se bre svi drogirate!
Daš Vukajlijašima nešto zanimljivo i skaču kao pirane :D
Ja evo na desetom sad tek... :/
Šta znači ovo Omjer 3/2?
prava riječ 3, druga 2 slova :D
Give - 3 slova? ŠKK? :D
Ja sam zapeo na 13. nivou. Ne mogu dalje.
Džaba sve. Šta god da probam poduvam mudo.....
Deprimira.
I ja sam...
Zadao sam sebi cilj da do Nikoljdana pređem 13 nivo. Imam osjećaj da kada prebacim trinejsku ovi ostali će popadati sami od sebe....
EDIT:
RIJEŠIO SAM GA, MAMU MU DA MU MAMU MAMINE MAME!
Hint: pogledajte u sourceu kako se zove slika.
Autor je dao hint 'VICE VERSA', dakleM obrnuto.
PS
Trebaće vam fotošop ili GIMP i osnovno znanje u vezi layera.
psd.jpg
Kucala sam dsp - neće. Šta drugo zaboga? Kakvi lejeri te spopali?!
Samo obrni ekstenzije, ne obrći slova :D
EDIT: aj biću spojler pa ću ti reći jpg.psd
Psd je ekstenzija za fotošop fajlove. Kada otvoriš ovaj fajl u fotošopu ili u gimpu igraj se sa layerima i njihovim providnostima, mijenjaj transparency i riješenje će ti se kasti...
Do sad je bilo lako, ali 5. me jebe u zdrav mozak. Pa tu nema ni source, ni ništa...
Aj hint, tamo-vamo, ovo-ono... xD
E sad kao ekstenzije ovo ono, kao meni to nije palo na pamet... ccc... :PPPPP