Eternal quest

1. Преко ког програма треба да се отвори овај фајл? Шта је у питању, звук, слика...?

2. Daj bre ja otvorim onaj source ono pise neke picke materine kose crte scriptovi, ko c++, a iz toga sam vazdan imao keca. Kako se prelazi treci nivo majke mu ga nabijem. Taman sam mislio da sam zajebani MENSA baja, da sam provalio, kad ono kurac, Ja kucam journey u adress bar kad ono kurac.

3. Горе у адрес бару ти пише енд, а на почетку си. Зар није нелогично?

4. Brate to sam preso reko mi Gambi kako, nego nece na trecem, ne pise mi end nego start i neka drljava grana suva ko apstinentski kurac mi beleji, a iza neke planine i nebo.

5. Kako koj kurac ovaj 14?!

6. Јел треба нешто да се дорађује у фотошопу, пошто сам ја антиталенат за дотични програм. Управо сам га јебено инсталирао и крековао, малопре сам реинсталирао виндоус...

7. Успео сам! Треба на јебено око да се кликне! Фак јеа!

8. <!-- ...and then ones and zeros became other numbers... -->

<!-- ...and then the numbers turned into letters. -->

Ово пише у сорсу, а слика се зове "цалц" што наравно значи дигитрон, тј. калкулатор.

Пробао сам да преведем ове бројеве као да су бинарни систем, али ништа...

9. Upravo sam uspeo da rešim to sa tim nulama i kečevima, al' sad ne znam šta dalje. :(

10. PREŠAO! FAK JEA! (14 sam prešao)

11. Sta da radim kad pojedem burek? Pise Yum! Yum! i sta sad?

12. Pa ako je 13 nesrećan broj ne možeš ništa da uradiš.

13. Evo ga, sad sam ne lucky13, neka slova na zalasku sunca SKK?!

14. I pise ViceVersa... Sta sad?

15. Brate, čitaj temu već sam napisao sve to.

16. Ај сад напиши неки хинт за четрнаестицу. :)

17. Pa kucam viceversa i kaze look at picture name, zove se psd, sta s tim? Procitao sam tvoje postove i nisi rekao resenje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.