Eternal quest

1. probao sam i viceversa.dsp i dsp.htm

2. Па није рекао, ја сам сам провалио. :)

3. dps.jpg

Вајсверса.

4. Ovo je bre kurtonska igrica, WoW je keva za ovp srane. Necu igram ovo govne odo da soavam.

5. Evo sad mi je dao da downloadujem file. Treba da ga otvorim sa PS-om?

6. E, đe je zapelo, da skočimiš pripomogne :D

7. Hint: piči lavirintom, traži izgubljeni pixel ;)
    Kad priupita za UN i PW, a ti mu reci gdje se nalazi. Prva riječ UN druga PW, klasično....

8. Па и даље на 14. нивоу... Покушавам да преведем ово говно са слике и нашао сам овај линк:

http://en.wikipedia.org/wiki/Binary_numeral_system

Преко овог сам нешто успео да преведем, али нисам сигуран код 10110, ако је уопште то то... :/

9. Успео. Сад ми је изашло:

Mr. X has finished the race in third place.

и

<!-- Mr. Y has finished the race in second place, and Mr. Z was the winner. -->

у сорсу.

10. Jebem ti narandze i photoshop i layere, prvi put udjem i za 10 sec nadjem resenje...

11. Одо ја да спавам, немам снаге више за размишљање...

12. PEKI:Znači da je gospodin Z prvi na redu..... A ne tamo neki gospodin A......

13. Zbir ovih binarnih je 44... 1=1, 10110=22, 1001=9 i 1100=12

14. A resenje nije fourtyfour.htm, a ni fourfour.htm

15. LUDI CAK
    Zbir ovih binarnih je 44... 1=1, 10110=22, 1001=9 i 1100=12

Ne sabiraj ništa, samo abecedu pred sebe i broj slova, broj po broj....

16. Korleone
    ja prešao 24-ti:))

Korle, daj hint za 20a, ne mogu više da razmišljam, Gospe mi....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.