Eternal quest

1. Evo i meni pise ovo Mr. X ... i sta sad, nemam snage da mislim.

2. I gospodin iks je dosao treci. Kapiram da ima neke veze za abecedom, ali dalje ne.

3. Koliko shvatam ide 1=Z 10110=Y, a 1001=X...

4. Alien c je na dobrom putu....

Ovaj treći, y je drugi, a Z je prvi.... Dao sam hint par postova iznad majku mu :D

5. hm dajte neku pomoć za sedmi nivo, probao sam i da obrnem sliku u fotošopu (mirror efekat) i da pišem svakakve gluposti tipa sunrise, east, west do kurca ne znam ni ja više šta sam kucao, i sve to u obrnutom redosledu....

PS koliko je sada po novom sati, teo sam da pomerim vreme pre sat ali sad nemam pojma dal sam pomerio, zbog igrice

6. Ne, prebacio si iz binarnog u decimalne.... Koristi njih, majkamustara....

7. C=X? C je trece slovo abecede, pa posto je X treci po redu, onda mu to dodje to, jel?

8. Ne. Probao sam binarne oznake za x y z a b c 3 2 1.

9. Samo prati abecedu.... Z je prvo slovo.... drugo je Y.... treće je X.... Četvrto je W valjda.... xD

10. Bravo Cak. U ovom 16. pretpostavljam treba da se klikne na neki deo slike?

11. Ovaj lavirint je sranje, nasao sam pixel tako sto sam otvorio source i nasao koordinate na kojima se menja kursor - pise lepo turn - 440 98, 441 99, skinuo sliku i ogranicio granice na 440,98 i tacno u cosku je pixel, e sad koji su UN/PW to je vec teze.

12. Nasao sam mesto. Ponovo user i pass -.-

13. Nisi morao da trazis koordinate, imas u sorsu direktan link.

14. E ovo sa hodnikom i brojevima je bas lako...

15. E ovaj 17 je sranje, kako sad ovo?

16. Koristi GIMP ili photoshop i ovaj link
    http://www.drpeterjones.com/colorcalc/
    HINT: RGB kod nađi pomoću eyedropera ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.