Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja ne ličim.
Auuuu Katija, ja bi voleo da te upoznam uzivo.
Ovaj sajt je poslednji krik tehnologije. Našli su mi da ličim na Leonarda Dikaprija(kad je bio mali), Suzan Saradon, Sofi Marso i neku Korejanku - Kanu (?!).....
To je bila ironija,druze.A,inace,covek nema sidu.Jeste ruzan,to je cinjenica,ali je veoma pametan lik i totalno ok covek.
VENDI
Ti si,onda,jezivija od mene:)
Danas sam pre kupanja stao go pred ogledalo i zaključio da sve više ličim na Mišu Tumbasa.
Na Čedu Jovanovića
Znaci ipak pricas o ovom iz Nevernih beba. A onaj bivsi fudbaler ima sidu, daj boze da je jos ziv.
Pravo da ti kazem,ne znam ko je taj fuzbaler.Mislio sam na ovog iz "Beba".Nemamo sidu,al' smo zato lepotani :)
Мени је избацио да највише личим на неку Мишел Вилијамс. Још кад бих знала ко је то... А ни не личимо.
Интересантан онај сајт... Имам две неке слике готово идентичне. На једној жмурим а на другој не. Кад жмурим личим на неке силне пичке, а кад отворим очи на неке силне јебаче. Сад не знам да ли да жмурим па да дркам на себе или да отворим очи па да дркам да те пичке...
ова катја рсла.... страх ме је
Da se podsisas.
Onaj sajt je smesan.Okacim sliku na kojoj mi je brada malo duza nego inace,a on mi izbaci da licim na 6 zena i Karlosa Menema.
Ау, на јебеног Дастина Хофмана... Колико лаже сајт!
Bio sam sve na tom sajtu. Ešton Kučer 78%, Gejl Herold 68%, Džoni Dep 65%, Džim Morison 62%, Bert Rejnolds 60%..., a pritom kad se skinem go izgledam potpuno isto kao Miša Tumbas. Dakle devojke, stanite u red da vam čika Silver da bonu! :)
Sa prvom slikom, sa vezanom kosom sajt reče da ličim na Luka Vilsona, sa drugom na Luka Vilsona, treća sa opuštenom kosom, na Alisu Milano, četvrta, i druga sa opuštenom kosom, opet Alisa Milano i peta sa kapuljačom na Šeron Stoun. Ja sam Luk Milano, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej...
Мени сви кажу да личим на Силвестера Сталонеа...
ЈА АРЧИМ!