Pa je l POV il nije. Tulumbaće, meni neko reko da pravim usrane face ko Čendler, a i tako sam nekad tero frizuru. Možemo da budemo cimeri i pičimo stondžu po ceo dan, al bez roštiljanja. :)
Jezivi, jbt, cime da se hvalis?! Covek ima sidu bre! Ili si mislio na onog iz Nevernih Beba? U tom slucaju, bolje d'imas i sidu nego da na njega licis.
Pa je l POV il nije. Tulumbaće, meni neko reko da pravim usrane face ko Čendler, a i tako sam nekad tero frizuru. Možemo da budemo cimeri i pičimo stondžu po ceo dan, al bez roštiljanja. :)
A možete i da prestanete da se palite da ličite na njih :))
Meni nestao internet kad sam okačio svoju sliku na onaj sajt.
To je direktan udar na sicilijansku mafiju :)
Kaboom!
Sreder Sekac ? :)
Милице, па како? :)
http://www.myheritagefiles.com/Z/storage/site1/files/35/66/51/356651_1958577ct550c6vcz1k4bc.JPG
Probah i ovo. Jedva nadjoh sliku gde licim na nesto, mislim nekog. :)
Nisam hteo da se hvalim,ali moram.XYZ ljudi mi je reklo da licim na Milana Djurdjevica.
Мене питају "Јеси ли ти Маринко Маџгаљ?", а мени дође да им лупим шамар сваки пут...
Ma ja ličim na Isusa Hrista, ne može bolje.
Jezivi, jbt, cime da se hvalis?! Covek ima sidu bre! Ili si mislio na onog iz Nevernih Beba? U tom slucaju, bolje d'imas i sidu nego da na njega licis.
Na glumca sa avatara i to mnogo, pljunuti ja.
Zapamtila sam da mi "izbacilo" Debru Vinger...
A, nekolicina ljudi mi je ranije govorila da podsećam na nju...
Ja ni na koga ne ličim. Al volio bih da budem Rambo kad porastem...
Na Brus Lija, a i bijem k'o on !
Baba mi kaže da ličim na Đokovića.
Meni nikad niko nije rekao da licim na nekog :(
Ја на Бред Пита!
Катја личиш ал не могу овако јавно да ти кажем, има друге да пуцају од љубоморе!
Ne dečka ove gore... :)